Toyota RAV4

Få meget mere SUV for pengene

Innovativ teknologi
Eksklusivt interiør
Apple CarPlay
Nu som Plug-in Hybrid

 


Karrosseri
SUV


HK
175-306


0-100 km/t (sek.)
6-11,0


Brændstof
Benzin | Hybrid | Plug-in Hybrid


Energiklasse
B   A+


Km/l
14,3-100

Med sin robuste fremtoning, sit lækre interiør og sine ægte terrænegenskaber er Toyota RAV4 designet til at skille sig ud.

Med RAV4 får du en SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed på alle typer veje - samt et iøjnefaldende ydre design og et eksklusivt indre. RAV4 er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der blandt meget andet giver dig markant bedre køreegenskaber.

Ægte SUV. Ægte hybrid. Ingen halve løsninger.

Den nye RAV4 er en hybrid-SUV i absolut særklasse - med træk på alle hjul. Kombinationen af lavt tyngdepunkt og stift karrosseri giver friske køreegenskaber, uanset om du kører i byen eller i det åbne terræn - og begge steder med en imponerende brændstofeffektivitet.

Der er hybrid. Og så er der Toyota Hybrid.

Med den nye RAV4 får du power og sikkerhed uden at gå på kompromis. Ved bykørsel har du et godt overblik takket være den høje siddeposition; kørestillingen styrker din oplevelse af kontrol; og kabinen sætter en ny standard for rummelighed og eksklusiv komfort.

Den nye kraftfulde 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor med selvopladning giver RAV4 al den motorkraft, du behøver – uden begrænsninger i rækkevidde, mens den komfortable og støjsvage køreoplevelse bevares.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Følg Via Biler på YouTube

På vores YouTube kanal, kan du løbende følge med i vores Bil Reviews af nye bilmodeller og sjove brugte biler, som vi har fået på lager!

Galleri RAV4 Side
Galleri RAV4 Front
Galleri RAV4 Bagfra
Galleri RAV4 Hjul
Galleri RAV4 Interiør
Galleri RAV4 Kopholder
Galleri RAV4 Automatgear
Galleri RAV4 Forsæder
Galleri RAV4 Bagsæder
Galleri RAV4 Bagagerum
Galleri RAV4 Motor

Aktuelle kampagner på RAV4

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - den kraftigste nogensinde

Bestil den nye RAV4 Plug-in Hybrid - med hele 306 HK og en trækevne på op til 1.500 kg!

Over 75 km på ren el

RAV4 Plug-in Hybrid kommer med et intelligent firehjulstræk, der understøttes af to elmotorer – én til forhjulene og én til baghjulene. Sammen med 2.5-liters benzinmotoren sender hybridsystemet dig fra 0-100 km/t på blot 6 sekunder!*

Bilens nye store lithium-ion-batteri, der kan lades op med ladestik, bidrager til en brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på lige under 22 g/km.*

Med muligheden for at vælge mellem fire forskellige kombinationer af modes kan du skifte problemfrit fra hybrid til ren el-kørsel, hvor RAV4 Plug-in Hybrid har en rækkevidde på mere end 75 km.* Og det er endda uden at gå på kompromis med accelerationen, da det nye el-system kan accelerere op til 135 km/t helt uden hjælp fra benzinmotoren.

*Foreløbige tal målt efter WLTP. Der kan forekomme afvigelser på forbrug og CO2 alt afhængig af udstyrsversion. Med forbehold for at batteriet og kørselsforhold tillader det. Afventer typegodkendelse.

Bestil den allerede nu

Kontakt os for at høre mere.

Toyota Rav4 Plug In 2020 Article 02 Tcm 25 1891243
Toyota Rav4 Plug In 2020 Article 01 Tcm 25 1891242
Toyota Rav4 Plug In 2020 Article 05 Tcm 25 1891246
Toyota Rav4 Plug In 2020 Article 04 Tcm 25 1891245

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.