Via Biler bringer Toyota tilbage til Middelfart

Fra september 2023 er Bilcentret A. Nielsen i Middelfart en del af Via Biler A/S. Vi fortsætter som autoriseret Opel-værksted, og vi glæder os til fortsat at betjene bilhusets mange loyale kunder.
Du vil møde de samme vante ansigter og kompetente medarbejdere, som du i forvejen kender fra salgsafdelingen, på værkstedet og ved værkstedsskranken. Vi står klar til at modtage nye som gamle kunder og servicerer alle biler på vores værksted.

Hos Via Biler finder vi det helt naturligt at værne om den langvarige relation til kunder, leverandører og vores dygtige medarbejdere. Kvalitet og god service er i centrum i alt hvad vi foretager os, hvilket er nøjagtigt det fokus, som Bilcentret A. Nielsen er kendt for. Dermed er der tale om et godt match mellem to virksomheder, som har de samme værdier.

Autoriseret service og reparation af din Opel - ligesom før

Selvom salget af nye Opel-biler er stoppet på Mandal Alle 15 i Middelfart, og er blevet erstattet af det anerkendte og populære Japanske bilmærke Toyota, kan du stadig få udført autoriseret service og reparation af din Opel. Holdet i værkstedsskranken og på værkstedet er nøjagtigt det samme som inden overtagelsen, og du kan stole 100% på, at vi tager os rigtig godt af din Opel.

Hvem er Via Biler?

Hos Via Biler er vi stolte af at kunne kalde os en af Danmarks største bilforhandlere med mere end 35 års erfaring i bilbranchen. For at komme hertil har vores menneskelige ressourcer været altafgørende. For hos Via Biler handler det om mere end biler, og vi gør vores bedste for at give dig en service der er så god, at du har lyst til at komme igen.