Polestar Space
Aarhus & Vallensbæk

Kontakt os på telefon 73 70 91 37

Polestar 3

Polestar 3 er den første performance-SUV fra Polestar. Tro mod Polestars performance-rødder er visionen at bringe "sport" tilbage i SUV'en, og den elektriske performance-SUV kommer således med en dual-motor drivlinje, et stort batteri og en planlagt rækkevidde på op til 610 km (WLTP).

Planen er, at Polestar 3 på den lidt længere bane vil tilbyde en autopilot-funktion til motorvejskørsel ved hjælp af branchens førende LiDAR-censors fra Luminar og centraliseret computerkraft fra NVIDIA.

Polestar 2

Polestar 2 er bilmærkets første 100% rene elbil. Den kommer i varianterne Standard range Single motor, Long range Single motor og Long range Dual motor. De tre varianter af Polestar 2 kører med batterier på henholdsvis 64 kWh og 78 kWh og er udstyret med motorer med op til 300 kW / 408 hk og 660 Nm. Det giver bilen en elektrisk rækkevidde på 440-540 km.

Polestar 2 er som den første bil i verdenen udstyret med Google Automotive Services, og du kan derfor kommunikere med apps og tjenester som Google Assistant og Google Maps direkte i din Polestar 2.

Privatlease din Polestar 2

Har du brug for fleksibilitet og økonomisk sikkerhed? Så kan privatleasing af din nye Polestar være svaret.

Polestar 2 kan privatleases i flere versioner, i et bredt udvalg af farver og med forskellige udstyrsniveauer.

Polestar Spaces

Polestar blev grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding i 2017 og er en selvstændig svensk elbilproducent med speciale i elektriske premium-elbiler.

Polestar kom til Danmark i 2021 og har hovedsæde i Herlev. Som kunde kan du besøge Polestar og opleve modellerne i de Polestar Spaces, der er fordelt ud over landet. Hos Via Biler er vi stolte af at have to Polestar Spaces - én i Aarhus og én i Vallensbæk.

Polestar Space Aarhus

Axel Kiers Vej 13
8270 Højbjerg

Polestar Space Vallensbæk

Vallensbækvej 71
2625 Vallensbæk