Polestar Space
Aarhus & Vallensbæk

Kontakt os på telefon 73 70 91 37

Polestar 2

Polestar 2 er ikke bare en elbil. Det er en elektrisk performance-fastback, der kombinerer minimalistisk design, øjeblikkelig respons og intuitiv teknologi for at skabe en køreoplevelse uden lige. Med en imponerende rækkevidde fra 546-655 km og en jævnstrømsopladningstid fra 10-80% på blot 28 minutter, er Polestar 2 skabt til livet på farten.

Polestar 2 er udstyret med Google Automotive Services, og du kan derfor kommunikere med apps og tjenester som Google Assistant og Google Maps direkte i din Polestar 2.

Polestar 3

Polestar 3 er den første performance-SUV fra Polestar. Tro mod Polestars performance-rødder er visionen at bringe "sport" tilbage i SUV'en. Med sin imponerende rækkevidde fra 560-610 km og en jævnstrømsopladningstid fra 10-80% på blot 30 minutter, er Polestar 3 ikke bare en bil – det er din partner i hverdagens eventyr og langturens udforskninger.

Ønsker du at opgradere din Polestar 3, har du mulighed for at vælge en Pilot-pakke med LiDAR.​ LiDAR-teknologien scanner konstant vejen foran, identificerer objekter præcist, og forbedrer bilens førerassistentfunktioner, sikrer en sikker og komfortabel køreoplevelse.

Privatlease din Polestar 2

Har du brug for fleksibilitet og økonomisk sikkerhed? Så kan privatleasing af din nye Polestar være svaret.

Polestar 2 kan privatleases i flere versioner, i et bredt udvalg af farver og med forskellige udstyrsniveauer.

Polestar Spaces

Polestar blev grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding i 2017 og er en selvstændig svensk elbilproducent med speciale i elektriske premium-elbiler.

Polestar kom til Danmark i 2021 og har hovedsæde i Herlev. Som kunde kan du besøge Polestar og opleve modellerne i de Polestar Spaces, der er fordelt ud over landet. Hos Via Biler er vi stolte af at have to Polestar Spaces - én i Aarhus og én i Vallensbæk.

Polestar Space Aarhus

Axel Kiers Vej 13
8270 Højbjerg

Polestar Space Vallensbæk

Vallensbækvej 71
2625 Vallensbæk