Hos Via Biler handler det om mere end biler

Alle kan sælge biler.

Kunsten er at levere en service, der er så god, at du som kunde har lyst til at komme igen, næste gang du skal købe bil eller have din bil på værksted.

Kunsten er at skabe en arbejdsplads, hvor du som medarbejder møder glad ind på arbejde og gør dig umage for at nå vores mål og hjælpe vores kunder.

Kunsten er at skabe en virksomhed, hvor du som vores samarbejdspartner og leverandør er så tilfreds, at du gerne vil fortsætte samarbejdet med os.

Det er det, vi vil hos Via Biler. Og derfor handler det om mere end biler hos os – det handler også om mennesker.
 

Via Bilers mission

Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, medarbejdere og leverandører.

Det betyder, at vi holder os fra kortsigtede løsninger og fokuserer på at skabe langvarige forhold ved at følge vores fire grundlæggende værdier: Målrettet. Umage. Glæde. Hjælpsomhed.

Målrettet. I Via Biler arbejder vi målrettet med vores opgaver og ansvarsområder. Vi er en virksomhed med mere end 400 ansatte, og derfor er det helt afgørende, at alle kender retningen og ved, hvordan vi når vores resultater, gør en forskel og bidrager til Via Bilers succes.

Umage. Hver dag skal vores kunder mærke, at vi gør os umage. De skal mærke, vi går op i at levere kvalitet hver gang – og at vi gør arbejdet rigtigt første gang. At gøre sig umage handler også om faglig stolthed. At vi går op i vores opgaver og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. På den måde skaber vi tryghed for vores kunder, og vi kan være stolte af det, vi laver.

Glæde. Hos Via Biler tager vi glæden alvorligt. Når vores medarbejdere er glade og møder kolleger, kunder og leverandører med et smil, skaber det både et godt arbejdsmiljø og et godt sted at være kunde og leverandør. Derfor har det en kæmpe værdi for os, at vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder ind med et smil.

Hjælpsomhed. Vores fornemste opgave er at hjælpe vores kunder. Og uanset om man arbejder i salg, på værkstedet, i en Hertz Biludlejning eller i administrationen, så er vores medarbejderes ønske om at hjælpe helt afgørende for virksomheden. Ønsket om at hjælpe gælder også kolleger. I Via Biler hjælper vi hinanden. Vi strækker os langt for hinanden og fokuserer på at finde gode løsninger til fælles bedste.  


I Via Biler vil vi meget mere end at sælge biler. Vi vil hjælpe Via Biler. Og vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.


Velkommen til Via Biler.


Erik Rasmussen, Adm. direktør

Via Bilers værdier

Målrettet. Umage. Glæde. Og hjælpsomhed. Det er de værdier, vi handler ud fra i alle hjørner af vores virksomhed.