Hos Via Biler handler det om mere end biler!

Alle kan sælge biler. Vi vil meget mere end det.

➤ Kunsten er at levere en service, der er så god, at du som kunde har lyst til at komme igen, næste gang du skal købe bil eller have din bil på værksted.

➤ Kunsten er at skabe en arbejdsplads, hvor du som medarbejder møder glad ind på arbejde og gør dig umage for at nå vores mål og hjælpe vores kunder.

➤ Kunsten er at skabe en virksomhed, hvor du som vores samarbejdspartner og leverandør er så tilfreds, at du gerne vil fortsætte samarbejdet med os.

Det er det, vi vil hos Via Biler. Og derfor handler det om mere end biler hos os – det handler også om mennesker.

Vi gør det nemt for dig at være bilejer

Via Biler er autoriseret forhandler og værksted inden for Toyota, Ford, Mazda og Suzuki i Østjylland, Toyota og Volvo i Storkøbenhavn og Toyota på Fyn. Derudover har vi to Polestar Spaces i henholdsvis Aarhus og Vallensbæk, vi er autoriseret Lexus-værksted samt hovedfranchisetager for Hertz Biludlejning i Danmark.

Ud over brugte biler i vores egne mærker - Toyota, Ford, Volvo, Mazda og Suzuki - kan vi også hjælpe dig med brugte biler fra mange andre mærker. Uanset om du køber helt ny bil, næsten ny demobil eller brugt bil, kan vi hjælpe dig med finansiering, forsikring og service.

Kort sagt tager vi os godt af dig og din bil, og vores mål er at hjælpe via biler.
Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan. Velkommen til Via Biler.

Erik Rasmussen

Via Bilers værdier

Via Bilers mission er at skabe langvarige forhold – både til vores kunder, medarbejdere og leverandører.

Det betyder, at vi holder os fra kortsigtede løsninger og fokuserer på at bygge langvarige forhold ved at følge vores fire grundlæggende værdier: Målrettet. Umage. Glæde. Og hjælpsomhed.

Målrettet

I Via Biler arbejder vi målrettet med vores opgaver og ansvarsområder. Vi er en virksomhed med knap 500 ansatte, og derfor er det helt afgørende, at alle kender retningen og ved, hvordan vi når vores resultater, gør en forskel og bidrager til Via Bilers succes.

Umage

Hver dag skal vores kunder mærke, at vi gør os umage. De skal mærke, vi går op i at levere kvalitet hver gang – og at vi gør arbejdet rigtigt første gang. At gøre sig umage handler også om faglig stolthed. At vi går op i vores opgaver og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. På den måde skaber vi tryghed for vores kunder, og vi kan være stolte af det, vi laver.

Glæde

Hos Via Biler tager vi glæden alvorligt. Når vores medarbejdere er glade og møder kolleger, kunder og leverandører med et smil, skaber det både et godt arbejdsmiljø og et godt sted at være kunde og leverandør. Derfor har det en kæmpe værdi for os, at vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder ind med et smil.

Hjælpsomhed

Vores fornemste opgave er at hjælpe vores kunder. Og uanset om man arbejder i salg, på værkstedet, i en Hertz Biludlejning eller i administrationen, så er vores medarbejderes ønske om at hjælpe helt afgørende for virksomheden. Ønsket om at hjælpe gælder også kolleger. I Via Biler hjælper vi hinanden. Vi strækker os langt for hinanden og fokuserer på at finde gode løsninger til fælles bedste.