Hos Via Biler handler det om mere end biler!

Alle kan sælge biler.
Vi vil meget mere end det.

Tag os med på den lange bane

Via Biler er autoriseret forhandler og værksted inden for Toyota, Ford, Mazda og Suzuki i Østjylland, Toyota og Volvo i Storkøbenhavn og Toyota på Fyn. Derudover har vi to Polestar Spaces i henholdsvis Aarhus og Vallensbæk, vi er autoriseret Lexus-værksted samt hovedfranchisetager for Hertz Biludlejning i Danmark.

Ud over brugte biler i vores egne mærker - Toyota, Ford, Volvo, Mazda og Suzuki - kan vi også hjælpe dig med brugte biler fra mange andre mærker. Uanset om du køber helt ny bil, næsten ny demobil eller brugt bil, kan vi hjælpe dig med finansiering, forsikring og service.

Kort sagt tager vi os godt af dig og din bil, og vores mål er at hjælpe via biler.
Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan. Velkommen til Via Biler.

Erik Rasmussen

Kunsten er at levere en service, der er så god, at du som kunde har lyst til at komme igen, næste gang du skal købe bil eller have din bil på værksted.

Kunsten er at skabe en arbejdsplads, hvor du som medarbejder møder glad ind på arbejde og gør dig umage for at nå vores mål og hjælpe vores kunder.

Kunsten er at skabe en virksomhed, hvor du som vores samarbejdspartner og leverandør er så tilfreds, at du gerne vil fortsætte samarbejdet med os.

Via Bilers værdier

Via Bilers mission er at skabe langvarige forhold – både til vores kunder, medarbejdere og leverandører.

Det betyder, at vi holder os fra kortsigtede løsninger og fokuserer på at bygge langvarige forhold ved at følge vores fire grundlæggende værdier: Glæde. Ordentlighed. Ansvarlighed. Og tillid.

Glæde

Vi tror på, at en glad arbejdsplads fører til glade kunder. Derfor skaber vi et positivt miljø for vores medarbejdere og kunder.

Ordentlighed

Vi tager os tid til at gøre tingene rigtigt, fordi vi tror på, at opmærksomhed på detaljer og kvalitet er nøglen til succes.

Ansvarlighed

Vi er dedikerede til at være gennemsigtige og ærlige i alle vores handlinger og yde den bedste service, fordi vi tror på, at ansvarlighed er afgørende for at opbygge tillid og fremme langvarige relationer.

Tillid

Vi tror på, at tillid er afgørende for enhver god relation, og derfor er vi forpligtet til at levere pålidelig og effektiv service hver gang.