Elbiler og hybridbiler fra Mazda

Hybridbil

Mazda M Hybrid er Mazdas innovative mild-hybridteknologi. Teknologien anvender en lille generator til at opsamle den energi, der normalt går til spilde, når man bremser. Energien lagres i et 24 volt-batteri og bruges til bilens elektriske systemer samt i forbindelse med start, igangsætning og tilkobling.

Bilen kører således ikke på ren el og skal ikke lades op, men du får en glidende og komfortabel køreoplevelse med nemmere igangsætning og blødere overgang ved gearskift. Samtidig forbedres brændstoføkonomien i forhold til en klassisk benzinbil.

Elbil

Mazdas elbilteknologi er designet til din hverdag, og med en rækkevidde på 200 km dækker batteriet for langt de fleste det daglige kørselsbehov. Helt fra stilstand har bilen fuldt drejningsmoment, mens den specielle e-motor-pedal skaber en intuitiv køreoplevelse og giver den køreglæde, som Mazda er kendt for.

Hvor lang tid det tager at oplade en Mazda elbil, afhænger af hvor du lader. Når du er på farten, giver DC-stikket dig mulighed for at oplade via en offentlig hurtigladestation på 50 kW. Her kan batteriet oplades op til 80% på ca. 40 minutter. Hjemme hos dig selv med en almindelig AC-vægboks kan batteriet oplades på ca. 8 timer (baseret på gennemsnitlige spidsbelastninger og andre påvirkninger såsom energileverandør, temperatur og andre faktorer) – så det er ideelt at lade bilen stå til opladning natten over. Som en midlertidig nødløsning kan batteriet også oplades ved at slutte ladekablet til en stikkontakt.

Mazda hybridbiler og elbiler

Mazda3

Mazda3 er som standard udstyret med Mazda M Hybrid-teknologi i alle versioner med benzinmotor. 

Mazda CX-60

Mazda CX-60 er en ny og kraftfuld Plug-in Hybrid SUV med 327 hk og førsteklasses køreegenskaber.

Mazda2

Mazda2 er fra 2020-udgaven som standard udstyret med Mazda M Hybrid-teknologi.

Mazda MX-30

Mazda MX-30 er Mazdas første fuldelektriske bil. Den er klar til prøvetur nu!

Prøv en Mazda hybridbil

Ønsker du at prøvekøre en CX-30, Mazda3 eller Mazda2 med Mazda M Hybrid-teknologi - eller måske den fuldelektriske elbil MX-30? Book en prøvetur herunder.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.