El- og hybridbiler fra Mazda

Mazda CX-60

Mazda CX-60 er en kraftfuld Plug-in Hybrid SUV med 327 hk og førsteklasses køreegenskaber.

Mazda MX-30

Glæd dig til at opleve Mazdas 100% elektriske motorteknologi i Mazda MX-30

Mazda CX-30

Mazda CX-30 er en kompakt SUV, der fås med Mazdas avancerede mild hybrid teknologi.

Mazda2

Vælg Mazda2 som hybrid og få det bedste fra både benzin- og elmotorernes verden.

Mazda3

Mazda3 er som standard udstyret med Mazda M Hybrid-teknologi i alle versioner med benzinmotor. 

Mild Hybrid

Mazda M Hybrid er Mazdas innovative mild-hybridteknologi.

Teknologien anvender en lille generator til at opsamle den energi, der normalt går til spilde, når man bremser. Energien lagres i et 24 volt-batteri og bruges til bilens elektriske systemer samt i forbindelse med start, igangsætning og tilkobling.

Hybrid

Hybridteknologien i Mazda sørger for, at du slipper for en masse besvær.

I en hybridbil kører du ikke på ren el, hvilket betyder, at bilen ikke skal lades op, hvorfor du får en glidende og komfortabel køreoplevelse med nemmere igangsætning og blødere overgang ved gearskift.

Plug-in Hybrid

Fordelen ved at vælge plug-in hybrid er, at du får en længere elektrisk rækkevidde.

En plug-in hybrid kan nemlig oplades med et ladestik, så du kan køre på ren el. Når du løber tør for strøm kører bilen automatisk videre på benzin.

El

Når du er på farten i din Mazda elbil, giver DC-stikket dig mulighed for at oplade via en offentlig hurtigladestation på 50 kW. Her kan batteriet oplades op til 80% på ca. 40 minutter. Hjemme hos dig selv med en almindelig AC-vægboks kan batteriet oplades på ca. 8 timer (baseret på gennemsnitlige spidsbelastninger og andre påvirkninger såsom energileverandør, temperatur og andre faktorer). Som en midlertidig nødløsning kan batteriet også oplades ved at slutte ladekablet til en stikkontakt.

Prøv en Mazda hybridbil

Ønsker du at prøvekøre en CX-30, Mazda3 eller Mazda2 med Mazda M Hybrid-teknologi - eller måske den fuldelektriske elbil MX-30? Book en prøvetur herunder.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.