Via Biler - dit Mazda-værksted

Vores autoriserede Mazda-mekanikere tager sig godt af din Mazda

Hos Via Biler Mazda i Silkeborg sørger vi for, at din Mazda er trykker hænder, når den skal til service. Vores teknikere er specialister i Mazda, og er derfor altid helt opdateret på den nyeste mekanik og teknologi i Mazdas modeller.

Vi tilbyder service til alle Mazda-modeller - både Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 og Mazda MX-5.

Beskyt din investering

Vælger du at tage din bil til service hos Via Bilers autoriserede Mazda-værksted, så sørger vi for, at holde din bil i god stand, så du også på lang sigt kan få glæde af den gode ydeevne, som din Mazda har fra fabrikken. Derfor garanterer vi, at der kun bruges originale reservedele, når din bil er til service. Dermed bevarer bilen sine oprindelige køreegenskaber og gensalgsværdien forbliver høj.

Tryghed

Hos Via Biler er det vigtigt at du føler dig tryg i din bil. Derfor sørger vi for, at du ikke får nogle ubelejlige overraskelser, når det er tid til at betale regningen. Derfor får du hos Via Biler Mazda altid en fast pris på, hvad dit serviceeftersyn koster, og skulle der dukke andre reparationer op undervejs, kontakter vi dig forud for arbejdet på din Mazda.

Mazdas digitale servicebog

Siden 2006 har Mazda ført en digital servicebog, der dokumenterer historikken og vedligeholdelsen af din Mazda. Med appen My Mazda får du adgang til alle data på din bil, og du bliver automatisk mindet om dine kommende aftaler.

Kontakt Via Biler Mazda, for at få mere information om vores serviceeftersyn og serviceaftaler. Vi står klar til at rådgive dig, så vi sammen finder den bedste løsning for dig og din Mazda.