Volvo Selekt

- nøje udvalgte, brugte Volvoer

Det smarteste valg

Når du køber en af vores Volvo Selekt-biler, får du mere end en brugt Volvo. Du får en lettere brugt bil, som er nøje udvalgt og gennemgået, og som opfylder alle vores høje krav til ydeevne, sikkerhed og udseende.

En Volvo Selekt-bil er altid opdateret med den nyeste software og forberedt gennem Volvo-godkendte procedurer, så du får optimal funktionalitet. Samtidig kommer Volvo Selekt-biler med en omfattende garanti og Volvo Assistance. Det er således din sikkerhed for, at din brugte Volvo er et sikkert køb - og at du får den bedste start med din nye Volvo Selekt.

Aktuelt udvalg af Volvo Selekt

Hvad er fordelene ved Volvo Selekt?

Når vi udvælger Volvo Selekt-biler, vælger vi kun de aller bedste biler. En Volvo Selekt er altid under syv år gammel og har kørt mindre end 150.000 km. Hver Volvo Selekt-bil klargøres på ny gennem en omfattende kvalitetskontrol og Volvo-godkendte procedurer, der omfatter mere end 100 tjek af en af vores Volvo-uddannede serviceteknikere. Dette sker, så vi er helt sikre på, at alle Volvo Selekt-biler opfylder Volvos høje krav til sikkerhed, ydeevne og udseende. Du kan også være helt sikker på, at din Volvo Selekt er en 100% ren Volvo - vi bruger nemlig udelukkende originale Volvo-reservedele i klargøringen. Herefter gør vi bilen endnu bedre med de nyeste softwareopdateringer for at give bilen optimal funktionalitet. Efter købet er der desuden minimum 24 måneders garanti med ubegrænset kilometertal på bilen.

Volvo Assistance er med i købet

Når du køber en Volvo Selekt, får du endvidere 12 måneders Volvo Assistance. Volvo Assistance er international vejhjælp i hele Europa og dækker 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Du kan få hjælp ved ethvert pludseligt eller uforudset svigt ved bilen, som gør, at du ikke kan køre videre. Derudover kan du få hjælp, hvis bilen løber tør for brændstof eller strøm, hvis bilen er punkteret, eller hvis du har låst dig ude af bilen. Under normale omstændigheder er din hjælp fremme inden for 45 minutter, uanset i hvilket europæisk land uheldet er sket. Volvo Assistance hjælper dig ydermere med overnatning og hjemtransport alt efter reparationens varighed og sted. Efter de 12 måneder forlænges Volvo Assistance med 1 år, hver gang bilen får udført et Volvo Original Service, dog maksimalt indtil bilen er 10 år.

Volvo Selekt er med andre ord det smarteste valg, når du skal købe en brugt Volvo - og din sikkerhed for et trygt køb.

Vil du se hele vores udvalg af brugte Volvo'er?

Hos Via Biler har vi et bredt udvalg af brugte biler fra Volvo. De fleste befinder sig på vores Volvo-adresse i Vallensbæk, men du kan også være heldig at finde en brugt Volvo i nogle af vores andre bilhuse i eksempelvis Aarhus eller Silkeborg.