Via Biler - dit Suzuki-værksted

Hvem kan tage sig bedre af din Suzuki end Via Bilers autoriserede Suzuki-mekanikere?

Hos Via Biler sørger vi for, at din Suzuki er i trygge hænder, når du afleverer den til service. Vi har sammensat et dygtigt team af specialuddannede Suzuki-teknikere, der altid er helt opdaterede på teknologien og mekanikken i Suzukis biler.

Vi tilbyder service til alle Suzuki-modeller - både Swift, Ignis, Vitara, S-Cross, Swace, Across og Jimny.

Reparation med originale reservedele

På vores autoriserede Suzuki-værksted er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele, når din bil serviceres. Det gør vi, fordi de er konstrueret efter meget strenge specifikationer og bliver testet regelmæssigt. Vi kan derfor stå inde for kvaliteten. Det er desuden kun på et autoriseret Suzuki-værksted, at du kan få garantireparationer på din bil. Dermed bevarer bilen sine oprindelige køreegenskaber, og gensalgsværdien forbliver høj.

Tryghed

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg. Derfor sørger vi for, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser, når du skal betale regningen. Hos Via Biler Suzuki får du derfor altid en fast og præcis pris på, hvad et serviceeftersyn koster, og skulle der dukke andre reparationer op undervejs, kontakter vi dig, inden vi laver mere på din Suzuki.

Vi er opdateret med den nyeste viden

På vores autoriserede Suzuki-værksted tager vores dygtige teknikere hånd om din bil, og du er sikret et service efter alle forskrifter. Vores teknikere deltager nemlig løbende på Suzukis uddannelses- og kursusforløb, så de altid er helt opdateret med den nyeste viden om netop din bilmodel.

Kontakt Via Biler Suzuki, for at få mere information om vores serviceeftersyn og serviceaftaler. Vi står klar til at rådgive dig, så vi sammen finder den bedste løsning for dig og din bil.