Suzuki S-Cross

Nyt stilfuldt ansigt
Avanceret sikkerhed
Opgraderet interiør​​
48V Hybridteknologi
 

Suzuki S-Cross

Nyt stilfuldt ansigt
Avanceret sikkerhed
Opgraderet interiør​​
48V Hybridteknologi
 


Karrosseri
SUV


HK
129


0-100 km/t (sek.)
9,5-10,2


Brændstof
Mild Hybrid & Hybrid


Energiklasse
A+


Km/l
17,2-18,9

Den nye Suzuki S-Cross løfter barren 

Det nye SUV-look gør S-Cross mere end nogensinde til et blikfang, som er oplyst af aggressive LED-lygter både for og bag. 

Interiøret er blevet opdateret med en 9" Touchscreen infotainment skærm, og detaljerne i kabinen forkæler dig med nuancer af sort og børstet stål, som pakker dig ind i ren luksus.

Med 4WD er den nye Suzuki S-Cross nærmest ustoppelig og med det  populære ALLGRIP firehjulstræk, kan du vælge kørselsindstillinger til nøjagtigt det underlag du befinder dig på.

Familiens SUV

Skal du på kør-selv-ferie med venner eller familie er dette bilen, du skal kigge efter i det nye år - med en bagagerumsvolume på 430 L er der plads til både tasker og udstyr. S-Cross kan klare helt op til 1.500 kg på krogen og klarer derfor en voksen størrelse campingvogn eller helstetrailer. Så hele familien kan komme med på tur.

Avanceret sikkerhed

Med sikkerheden går man aldrig på kompromis hos Suzuki. Udover parkeringssensorer rundt om bilen kommer der nu også et 360-graders parkeringskamera, skilt- og vejbanegenkendelse, automatisk nødbremse for fodgængere - og meget mere!

Hybrid som standard

Den nye S-Cross kan desuden boltre sig af et stærkt 48V hybridssystem, der understøtter den pålidelige benzinmotor, så den både bliver stærkere og mere økonomisk. På denne måde kan du få glæde af en stor SUV, uden at skulle gå på kompromis med samvittigheden, da den er blandt klassens bedste i brændstoføkonomi.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Galleri Ny S Cross 1
Galleri Ny S Cross 2
Galleri Ny S Cross 3
Galleri Ny S Cross 4
Galleri Ny S Cross 5
Galleri Ny S Cross 6
Galleri Ny S Cross 9
Galleri Ny S Cross 7
Galleri Ny S Cross 8

Aktuelle kampagner på S-Cross

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.