Suzuki S-Cross

Stærk på sikkerheden
Stil og komfort i kabinen
Robust og markant ydre
God brændstoføkonomi
 


Karrosseri
Crossover


HK
129


0-100 km/t (sek.)
9,5-10,2


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A   A+


Km/l
16,1-17,5

I den nye Suzuki S-Cross er den gode køreoplevelse i den grad i højsædet. Her er tale om en crossover, der har formået at forene det bedste fra stationcaren og en rå SUV i én og samme bil.

Praktisk familie-crossover

I den nye S-Cross kan du tage hele familien med på tur. Den har nemlig alt lige fra godt udsyn, en god siddehøjde til en rummelig kabine og et stort bagagerum. Bilen er desuden udstyret med et justerbart armlæn med opbevaringsboks ved førersædet og et bagagerum, der rummer hele 430 liter, og dermed er et af klassens største. Der er altså ikke sparet på noget i Suzukis S-Cross.

Crossover med stil

Udvendigt vil du opleve, at den nye S-Cross er prydet med et nyt mere markant og maskulint frontdesign samt et splinternyt lygteparti med LED-køre-, nær- og fjernlys. Fra siden ser du et helt nyt fælgdesign og på hjulene er dækkene blevet lige så store som hos storebror Vitara. Indvendigt har kabinen ligeledes fået en opgradering med nyt betræk på sæderne, og et topmoderne instrumentbord.

God brændstoføkonomi

Bilen drives frem af Suzukis nyeste motorteknologi, som leverer et flot kraftoverskud, selv ved de laveste omdrejninger. Oplev den populære crossover hos Via Biler Suzuki.

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på S-Cross

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.