Populære modeller fra Suzuki

Dit Suzuki-værksted

Hos os er din bil i trygge hænder

Vores teknikere og pladesmede er løbende på kurser og holder sig opdateret, så de kan give din Suzuki den bedste service.

Book en prøvetur

Prøvekør din Suzuki-favorit - book tid her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Beregn din byttepris

Har du en bil, vi skal have i bytte for en ny - eller brugt - Suzuki?

Vi gi'r selvfølgelig en rigtig god byttepris for din gamle bil, når du køber bil hos os. Har du en bil, som vi mangler, køber vi den også gerne i ren handel.

Fortæl os om din bil - så gi'r vi et godt tilbud.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Find din nye Suzuki hos Via Biler 

Suzuki er en japansk bilproducent, der de seneste par år været blandt de mest solgte biler i Danmark – og det er der en grund til. For hos Suzuki er du garanteret kvalitet i højeste klasse, suveræn køreglæde samt topsikkerhed på farten. Siden Suzuki først gjorde deres indtog på de danske landeveje, har deres populære modeller som Suzuki Swift og Suzuki Ignis fundet vej til de danske forbrugere og bilentusiasters hjerter. Og netop derfor er vi hos Via Biler stolte forhandlere af Suzuki.

De populære Suzuki-modeller skræddersyet til dine behov

Uanset hvilke ønsker du har til din drømmebil, vil vi kunne finde en Suzuki-model som passer præcis til dine behov. Om det er den agile og kvikke Swift til byboeren, den rummelige og topsikre S-Cross til familien, eller den robuste Vitara til landevejene, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig i mål med at finde den rette bil, skræddersyet til dine behov. Derudover kan langt de fleste Suzuki-modeller også fås som hybridbiler der er billigere i drift, sammenlignede med benzin og dieselbiler.

Besøg vores autoriseret Suzuki-værksted i Silkeborg

Hos Via Bilers Silkeborg er vi autoriserede Suzuki-forhandlere. Her har vores medarbejdere, både på værkstedet og i showroomet, specialiseret sig i Suzukis modeller, og de står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder.

Landets bedste kundeservice

Hos Via Biler sætter vi en dyd i at betjene vores kunder til fuld tilfredshed, og derfor vi bestræber os altid efter at yde den absolut bedste kundeservice når vi servicerer, sælger eller rådgiver, uanset om der er tale om en Suzuki eller biler fra en anden bilproducent.