Suzuki Vitara

Verdens første SUV


Som skabt til eventyr
Masser af praktisk udstyr
Helt nye turbomotorer
Førsteklasses komfort
 


Karrosseri
SUV


HK
129


0-100 km/t (sek.)
9,5-10,2


Brændstof
Mild Hybrid & Hybrid


Energiklasse
A   A+


Km/l
15,9-17,5

Der stod Vitara på verdens første SUV, som blev lanceret i 1988. Lige siden har begrebet SUV være tæt forbundet med Suzukis eventyrlystne topmodel.

Mere SUV end nogensinde før

Suzuki Vitara er rendyrket SUV kombineret med avancerede turbomotorer, fedt udstyr, en omfattende sikkerhedspakke og et lækkert, kraftfuldt design. Vitara er som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen.

Op til 1.500 kg. på krogen

Vitara kan klare helt op til 1.500 kg på krogen og dermed kan du sagtens have en voksen størrelse campingvogn eller hestetrailer med på tur. 

Konstrueret til hele familien

Vitara er en fryd for familien, der ønsker plads og frihed. Her er tale om en råstærk offroader, der snildt klarer hverdagens pligter i by og på land. Oplev førsteklasses komfort, sikkerhed og underholdning, uanset hvor turen går hen.

Selvopladende hybridmotor

Vitara Hybrid er med sin helt nye, selvopladende hybridmotor og større batteri blevet mere hybrid end nogensinde. Den skifter automatisk mellem at køre på benzin, på el eller på begge dele – alt efter, hvad der er mest optimalt.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

1 Vitara Med Campingvogn
Galleri Vitara
Galleri Vitara Baglygte
4 Vitara Hybrid Indefra
5 Interiør

Aktuelle kampagner på Vitara

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.