Suzuki Vitara

Verdens første SUV


Som skabt til eventyr
Masser af praktisk udstyr
Helt nye turbomotorer
Førsteklasses komfort
 


Karrosseri
SUV


HK
129


0-100 km/t (sek.)
9,5-10,2


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A   A+


Km/l
15,9-17,5

Der stod Vitara på verdens første SUV, som blev lanceret i 1988. Lige siden har begrebet SUV være tæt forbundet med Suzukis eventyrlystne topmodel.

Mere SUV end nogensinde før

Nu 30 år efter introduktionen, præsenterer vi med stolthed en ny og opgraderet version af Suzuki Vitara med den mest rendyrkede SUV-profil til dato. Den nye version er opdateret med avancerede turbomotorer, endnu federe udstyr, en mere omfattende sikkerhedspakke og et nyt, kraftfuldt design. Vitara er som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen.

Konstrueret til hele familien

Vitara er en fryd for familien, der ønsker plads og frihed. Her er tale om en råstærk offroader, der snildt klarer hverdagens pligter i by og på land. Oplev førsteklasses komfort, sikkerhed og underholdning, uanset hvor turen går hen.

Den nye model er endda blevet opgraderet med en automatisk nødbremse, der også har fodgængergenkendelse og funktioner såsom skiltegenkendelse, vognbaneassistent og slingreadvarsel. Du behøver altså ikke gå kompromis, hvis du vælger Vitara.

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på Vitara

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.