Suzuki Swift

God værdi for pengene
Klasseledende sikkerhed
Fedt komfortudstyr
 Hybrid som standard
 


Karrosseri
Hatchback


HK
83


0-100 km/t (sek.)
12,2-13,1


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A+A++


Km/l
19,6-21,3

Mød den nye Suzuki Swift

Lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Der er mange grunde til at vælge den nye Suzuki Swift. Den kommer med hybrid som standard og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde før. Den nye Swift bygger videre på de gode kvaliteter, vi allerede kender som fx det ikoniske look og de gokart-lignende køreegenskaber. Dette kombineret med bilens lave vægt og de moderne hybrid-motorer gør den nye Swift til en af de mest økonomiske biler i sin klasse.

Omfattende sikkerhedsudstyr

Suzuki Swift har en imponerende liste over sikkerhedsudstyr. Alle modeller har både automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter. Fra udstyrsvarianten Action finder du endnu mere avanceret sikkerhedsudstyr, der bestemt ikke er en selvfølgelig for en bil i denne prisklasse.

Fuldblods køreglæde med den Sporty Swift

Suzuki Swift er lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde før. Suzuki Swift Sport er i en liga for sig selv, spækket med unikke, fede sportsdetaljer og så kommer den selvfølgelig også med hybrid som standard. Oplev den ekstraordinære Suzuki Swift Sport hos Via Biler i Silkeborg.

Beregn byttepris

1/1

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.