Suzuki Swift

God værdi for pengene
Klasseledende sikkerhed
Fedt komfortudstyr
Mild Hybrid som standard
 


Karrosseri
Hatchback


HK
83


0-100 km/t (sek.)
12,2-13,1


Brændstof
Mild Hybrid


Energiklasse
A+A++


Km/l
19,6-21,3

Mød den populære Suzuki Swift

Lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Der er mange grunde til at vælge Suzuki Swift. Den kommer med Mild Hybrid som standard og byder på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde før. Suzuki Swift er kendetegnet ved de gode kvaliteter, vi allerede kender som fx det ikoniske look og de gokart-lignende køreegenskaber. Dette kombineret med bilens lave vægt og de moderne Mild Hybrid-motorer gør Swift til en af de mest økonomiske biler i sin klasse.

Omfattende sikkerhedsudstyr

Suzuki Swift har en imponerende liste over sikkerhedsudstyr. Alle modeller har automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter. Fra udstyrsvarianten Action finder du endnu mere avanceret sikkerhedsudstyr, der bestemt ikke er en selvfølge for en bil i denne prisklasse.

Fuldblods køreglæde med den Sporty Swift

Suzuki Swift er lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde før. Suzuki Swift Sport er i en liga for sig selv, spækket med unikke, fede sportsdetaljer og så kommer den også med Mild Hybrid som standard. Oplev den ekstraordinære Suzuki Swift Sport hos Via Biler i Silkeborg.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

1 Swift Facelift Front
2 Swift Facelift Pak Bilen
3 Swift Facelift Bagagerum
4 Swift Facelift Instrumentbræt
5 Swift Facelift Interiør

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.