Bilforsikring hos Via Biler

fra 327,-/md.* inkl. reparation af stenslag!

Har du den rette forsikring på din bil? Eller skal du forsikre din nye bil? Gennem Via Biler kan du få en skræddersyet bilforsikring til din Toyota, Ford, Mazda, Suzuki eller Volvo. Uanset hvilken bil du kører i eller har planer om at købe, tilbyder vi dig en Via Biler Forsikring til en særdeles attraktiv pris.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være trygt for dig at købe bil. Derfor tilbyder vi dig gode forsikringsmuligheder, når du køber en ny Toyota, Ford, Volvo, Mazda og Suzuki eller en brugt bil af et hvilket som helst mærke hos os.

Fortæl os dine ønsker til en bilforsikring, og vi finder en forsikring, der passer præcis til dig og din bil. Er du i tvivl, står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning.

Med en Via Biler Forsikring får du:

  • Ansvars- og kaskoforsikring
  • Førerpladsdækning
  • Autoriseret Via Biler-værksted
  • Månedlig eller årlig betaling
  • Prisen stiger ikke automatisk efter en skade (hvis du er fyldt 26 år)

Vejhjælp – kom hurtigt videre

Med Vejhjælp får du blandt andet:

  • Autohjælp på stedet – f.eks. starthjælp, brændstofudbringning, hjulskifte og døroplukning
  • Bugsering af bilen til valgfrit værksted eller bopæl, hvis bilen ikke kan repareres på stedet
  • Transport af dig samt eventuelle medpassagerer til f.eks. værksted eller bopæl
  • Hjemkørsel af dig, evt. passagerer og den forsikrede bil, hvis du bliver akut syg eller skadet og ikke kan køre bil

Bilforsikring med den rigtige dækning

Når du ejer en bil, er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring. Med den er du godt dækket, hvis du forvolder skader på personer, deres ting eller køretøjer i trafikken. Ønsker du derimod en mere omfattende bilforsikring, kan du tilvælge unikke dækninger, så du kan føle dig ekstra tryg i trafikken.

Med en bilforsikring ved os kan du blandt andet tilvælge udvidet glasdækning, 2 års nyværdierstatning, dækning ved ung fører og afleveringskasko - alt til en attraktiv månedlig pris.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste forsikring til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

*Prisen er for en eliteforsikring, der kræver, at du er over 30 år og har kørt skadefri de seneste tre år. Selvrisiko 5.236 kr. Via Biler Forsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, CVR 41963948. Du kan kun købe bilforsikringen, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber, ikke er i restance eller er registreret i RKI. Forsikringsprisen er inkl. skatter og afgifter. Beløbene er ekskl. opkrævningsgebyr svarende til 9,50 kr. pr. betaling til Betalingsservice samt garantifondsbidrag på 40 kr. Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af policetekster og forsikringsbetingelser. Se de fulde forsikringsbetingelser på codan.dk.