Suzukis populære modeller - nu som hybrid!

Fire af Suzukis mest populære bilmodeller, nemlig Vitara, Swift, S-Cross og Ignis, fås som hybridbiler. Suzukis originale mildhybrid-teknologi er enkel og effektiv. Systemet består af en elmotor, et effektivt lithiumbatteri og et intelligent styresystem, der sørger for at opsamle, lagre og genanvende den energi, som ellers ville gå tabt.

I Ignis er hybridteknologien fremover standard i alle modeller, mens det for Swift gælder modeller med manuelt gear. Det betyder, at begge modeller i hybridvarianterne kører længere på literen og har et lavere CO2-udslip end førhen.

Er du mere til crossover og en større SUV, fås S-Cross og Vitara i hybridvarianter med et kraftigt 48V-system, der giver ekstra trækkraft til benzinmotoren. Derudover får du en kraftfuld 1.4 turbomotor, fedt udstyr og en omfattende sikkerhedspakke.

Oplev og prøvekør hybridbilerne hos Via Biler Suzuki i Silkeborg! Book en prøvetur her på siden og oplev, hvor nemt det er at opsamle strøm, mens du kører, og hvor enkle og effektive Suzukis hybridsystemer er at bruge i hverdagen.

Prøv Suzuki Hybrid - book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.