Suzuki Privatleasing

Hvis du er træt af værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for at få den rigtige pris for din gamle bil - så er Suzuki Privatleasing lige noget for dig. Hos Via Biler sørger vi for, at du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

 

Fordele ved leasing

  • 100% sikkerhed i dit budget. Ydelsen er fast i hele perioden hvor du leaser din bil.

  • Autoriseret service er inkluderet i din leasingperiode.

  • Du skal ikke bekymre dig om restgæld ved leasingaftalens udløb.

  • Leasingkontrakten er baseret ud fra FDM's retningslinjer.

  • Alt foregår hos Via Biler Suzuki.

Se vores gode tilbud på privatleasing fra Suzuki herunder.

Privatleasing med byttebil

Hvis du vil af med din brugte bil, køber vi den gerne af dig - også i forbindelse med privatleasing.

Når din egen bil indgår i handlen, bliver bilens værdi modregnet i udbetalingen.

I mange tilfælde betyder det, at du kan undgå selv at skulle have penge op af lommen til udbetaling - og at du endda ikke alene går hjem med nøglerne til en splinterny bil, men også med en god check i hånden. Læs mere om salg af bil til Via Biler her.

Vælg den model, der passer til dine behov

Hos Via Biler har vi et stort udvalg af biler fra Suzuki som kan privatleases. Du finder både Swift, Baleno, Ignis, Vitara og S-Cross. Hvis du har svært ved at finde den rette bil, står vores skarpe bilrådgivere klar til at hjælpe dig med at klarlægge netop dine behov.

Udvalget af Suzuki-modeller spænder bredt, og vi har både mini-biler, SUV'er, off-roaders og meget andet. Derfor er vi sikre på, at du nok skal finde din drømmebil - uanset om du drømmer om at komme på eventyr i naturen, eller om du skal have plads til at få hele familien med på tur. Besøg Via Biler Suzuki i dag.

Slip for uforudsete udgifter til service

Suzuki Privatleasing tilbydes i samarbejde med Nordea Fleet, der er et af Danmarks førende leasingselskaber. Derfor lover vi dig økonomisk sikkerhed, når du leaser din Suzuki hos Via Biler. Du skal ikke bekymre dig om uforudsete reparation på din bil, da et autoriseret service er inkluderet i din leasingaftale.

Ønsker du at høre mere om hvilke muligheder der er for leasing af Suzuki? Kontakt vores bilrådgivere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher dine ønsker.

  

Inkl. serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser. Suzuki Privatleasing tilbydes i samarbejde med Nordea Fleet.