Toyota hybrid- og elbiler

Toyota har produceret hybridbiler siden 1997. Historien startede med Prius, som var en sand pioner på markedet. Hybridbilen vandt manges hjerter på verdensplan, men slog aldrig helt igennem i Danmark på grund af vores afgiftsniveau. I dag er det heldigvis en helt anden historie – og der kører mange elektrificerede biler rundt på de danske landeveje.

På det seneste er der kommet flere hybridvarianter og elbiler på markedet, så det er muligt at finde en bil, der passer perfekt til dine behov og muligheder for at tanke og oplade dit elektrificerede køretøj.

Toyotas brede modelprogram indeholder både hybridbiler, plug-in hybridbiler og elbiler. Se de mange muligheder herunder.

Køreture med tryghed

Når du kører Toyota Hybrid sparer du på benzin, vedligeholdelse og ejerafgifter i forhold til, hvis du kørte en almindelig benzinbil. Med det årlige Toyota Hybrid Helbredstjek, som du kan få helt uden beregning, har du op til 10 års tryghed på hybridbatteriet. Derudover får du også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybridkomponenter. Læs mere her.

Fordele ved en elektrificeret Toyota

1. Toyota har mere end 20 års erfaring i udvikling af elektrificerede biler.

2. Alle elektrificerede modeller fra Toyota har automatgear.

3. Vælger du en hybridbil kan du både køre på elmotor og benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel - særligt når du bremser.

4. Vælger du en elbil, kan du køre længere på ren el end ved fx en hybridbil.

Elektrificerede Toyota-modeller

Hybrid

Toyota Hybrid kombinerer den klassiske benzinmotor med en elmotor. Elmotorens batteri oplades automatisk under kørsel – især når du bremser. Du skal derfor aldrig selv bekymre dig om opladning.

Hvornår bilen benytter elmotoren, benzinmotoren eller en kombination af de to, sker også helt automatisk. På kortere distancer kan du køre helt op til 50% på el, mens bilen på lange distancer, eller når den ikke har strøm nok, selv slår over på benzin. Du skal blot læne dig tilbage og nyde turen.

Med andre ord skal du i en Toyota Hybrid stadig tanke benzin – men ikke nær så ofte, som kørte du i en almindelig benzinbil.

Plug-in Hybrid

En Toyota Plug-in Hybrid fungerer som en elbil og en hybridbil i én.

Når du oplader bilen med ladestikket – enten hjemme ved dig selv eller på en offentlig ladestander – kan du køre helt op til 100% på el, men løber du tør for strøm på de lange strækninger, slår bilen selv over på benzin.

Vælger du at køre bilen mere som en hybridbil og således ikke oplader den via ledning, lader den som en almindelig hybridbil op under kørsel, så du kan køre op til 50% på el.

El

I en Toyota elbil kan du nyde følelsen af at være 100% eldrevet og hode fokus på den rendyrkede køreglæde.

Vælger du en elbil fra Toyota, kan du være sikker på, at nyde godt af Toyotas lange erfaring inden for elektrificering af køretøjer. Du er således garanteret en kompromisløs blanding af kraft, pålidelighed og brugervenlighed. 

En 100% eldrevet bil fra Toyota er nem at oplade. Toyota el-biler kan bl.a. oplades på et husstandsstik. en af mere almindelige vægopladere eller via en hurtiglader, som kan findes på diverse offentlige steder.

Book prøvetur i en Toyota hybrid- eller elbil

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.