Toyota Privatleasing

Skal du købe eller privatlease din næste Toyota? Hos Via Biler er der mange gode grunde til at vælge privatleasing. Vi tilbyder attraktive leasingaftaler og hjælper dig med at finde den rette bil til dit behov.

Toyota Privatleasing giver dig som privatkunde mulighed for at køre i en fabriksny bil til en fast månedlig ydelse. Det betyder, at du undgår uventede udgifter og ikke skal bekymre dig om at sælge bilen igen.

Se vores privatleasingtilbud fra Toyota herunder.

Fordele ved leasing

  • Du kender alle dine udgifter

  • Leasingaftalen indebærer også en Toyota Serviceaftale

  • Du skal ikke bekymre dig om værditab

  • Efter leasingperiodens udløb kan du igen få en ny bil

Privatleasing med byttebil

Har du en brugt bil, som du gerne vil af med, kan du sagtens sælge den til os - også i forbindelse med privatleasing.

Når du selv har en bil, der kan indgå i aftalen, bliver bilens værdi modregnet i udbetalingen.

I mange tilfælde kan det betyde, at du helt undgår selv at skulle have penge op af lommen til udbetaling - og at du endda ikke blot går hjem med nøgler til en ny bil, men også med en god check i hånden. Læs mere om salg af bil til Via Biler her.


Toyota Camry

Camry H3

 

Ydelse/md. 4.395 kr.
Udbetaling 14.995 kr.
Løbetid 36 mdr.
Km/år 15.000

Samlet betaling i perioden 173.215 kr.

A+   18,9 km/l. 119 g CO2/km. Grøn ejerafgift 500 kr./halvår.

Camry H3 Executive

 

Ydelse/md. 4.995 kr.
Udbetaling 14.995 kr.
Løbetid 36 mdr.
Km/år 15.000

Samlet betaling i perioden 194.815 kr.

A+   18,2 km/l. 125 g CO2/km. Grøn ejerafgift 580 kr./halvår.


Toyota Prius Plug-in

Prius Plug-in 1.8 H2

 

Ydelse/md. 3.595 kr.
Udbetaling 14.995 kr.
Løbetid 36 mdr.
Km/år 15.000

Samlet betaling i perioden 144.415 kr.

76,9 km/l. 29 g CO2/km. Grøn ejerafgift 330 kr./halvår.

Prius Plug-in 1.8 H3 Smart

 

Ydelse/md. 3.995 kr.
Udbetaling 14.995 kr.
Løbetid 36 mdr.
Km/år 15.000

Samlet betaling i perioden 158.815 kr.

76,9 km/l. 29 g CO2/km. Grøn ejerafgift 330 kr./halvår.


Inkl. serviceaftale, etablerings- og lev.omkostninger. Ekskl. dæk, obligatorisk kaskoforsikring og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling via betalingsservice forudsættes. Gælder via Toyota Financial Services Danmark A/S. Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte modeller.

 

Hør mere om Toyota Privatleasing - kontakt os nu

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Vælg din foretrukne model

Hos Via Biler har du mulighed for at vælge lige netop den model fra Toyota, som du helst vil køre i. Vi tilbyder blandt andet privatleasing af AYGO, Yaris, Corolla, C-HR og RAV4. Er du i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dit kørselsbehov, står vores bilrådgivere klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil.

Vores udvalg af Toyota-modeller består af mange forskellige biltyper, og du kan derfor nemt finde en bil til dine behov - uanset om du lægger vægt på at have en bil med en rummelig kabine, meget plads i bagagerummet, suveræn kørekomfort eller et stilsikkert design.

Slip for uforudsete udgifter til service

Når du leaser en Toyota hos Via Biler, er det inklusiv en serviceaftale. Derfor skal du ikke bekymre dig om uforudsete reparationer på din bil, da det er inkluderet i leasingaftalen. Med en Toyota Serviceaftale kan du trygt køre i din bil, da omkostningerne til service bliver betalt løbende, og du dermed er sikker på, at fabrikkens serviceintervaller overholdes.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for leasing af en de mange modeller fra Toyota? Kontakt vores bilrådgivere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher dine behov.