Toyota RAV4

Få meget mere SUV for pengene

Miljørigtig kørsel
Eksklusivt interiør
Apple CarPlay
Mulighed for firehjulstræk

 


Karrosseri
SUV


HK
175-222


0-100 km/t (sek.)
8,1-11,0


Brændstof
Benzin | Hybrid


Energiklasse
B   A+


Km/l
14,3-17,9

Med sin robuste fremtoning, sit lækre interiør og sine ægte terrænegenskaber er Toyota RAV4 designet til at skille sig ud.

Med RAV4 får du en SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed på alle typer veje - samt et iøjnefaldende ydre design og et eksklusivt indre. Vælger du hybridudgaven, går du heller ikke på kompromis med miljørigtig kørsel. RAV4 er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der blandt meget andet giver dig markant bedre køreegenskaber.

Ægte SUV. Ægte hybrid. Ingen halve løsninger.

Den nye RAV4 er en hybrid-SUV i absolut særklasse - med træk på alle hjul. Kombinationen af lavt tyngdepunkt og stift karrosseri giver friske køreegenskaber, uanset om du kører i byen eller i det åbne terræn - og begge steder med en imponerende brændstofeffektivitet.

Der er hybrid. Og så er der Toyota Hybrid.

Med den nye RAV4 får du power og sikkerhed uden at gå på kompromis med miljørigtig kørsel. Ved bykørsel har du et godt overblik takket være den høje siddeposition; kørestillingen styrker din oplevelse af kontrol; og kabinen sætter en ny standard for rummelighed og eksklusiv komfort.

Den nye kraftfulde 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor med selvopladning giver RAV4 al den motorkraft, du behøver – uden begrænsninger i rækkevidde, mens den komfortable og støjsvage køreoplevelse bevares.

Sikkerhed. Ro i sindet.

Den nye RAV4 er udstyret med Toyota Safety Sense, der kombinerer en bred vifte af intelligente assistentsystemer. Den nye RAV4 advarer dig ikke kun mod potentielle farer - den hjælper dig også med at reagere bedst muligt.

Beregn byttepris

1/1

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - den kraftigste nogensinde

Glæd dig til september! Her introduceres den kraftigste RAV4 nogensinde: RAV4 Plug-in Hybrid.

Den helt nye plug-in hybridudgave af RAV4 har hele 306 HK, kan trække op til 1.500 kg og køre mere end 65 km på ren el.

Over 65 km på ren el

RAV4 Plug-in Hybrid kommer med et intelligent firehjulstræk, der understøttes af to elmotorer – én til forhjulene og én til baghjulene. Sammen med 2.5-liters benzinmotoren sender hybridsystemet dig fra 0-100 km/t på blot 6,2 sekunder!*

Bilens nye store lithium-ion-batteri, der kan lades op med ladestik, bidrager til en brændstoføkonomi på 76,9 km/l og en CO2-udledning på lige under 29 g/km.*

Med muligheden for at vælge mellem fire forskellige kombinationer af modes kan du skifte problemfrit fra hybrid til ren el-kørsel, hvor RAV4 Plug-in Hybrid har en rækkevidde på mere end 65 km.* Og det er endda uden at gå på kompromis med accelerationen, da det nye el-system kan accelerere op til 135 km/t helt uden hjælp fra benzinmotoren.

*Foreløbige tal målt efter WLTP. Der kan forekomme afvigelser på forbrug og CO2 alt afhængig af udstyrsversion. Med forbehold for at batteriet og kørselsforhold tillader det. Afventer typegodkendelse.

Forudbestil allerede nu

Kontakt os for at høre mere om forudbestilling.

1/1

Aktuelle kampagner på RAV4

Udvalgte varianter af Toyota RAV4

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
T2 2.0 (175 HK) Benzin B | 14,3 | 158 890 317.990 kr.
T3 2.0 (175 HK) Benzin B | 14,3 | 158 890 366.990 kr.
H3 2.5 Hybrid (218 HK) aut. gear Benzin A+ | 17,9 | 126 540 427.990 kr.
H3 2.5 Hybrid (222 HK) AWD aut. gear Benzin A+ | 17,2 | 131 540 477.990 kr.
H4 2.5 Hybrid (218 HK) aut. gear Benzin A+ | 17,5 | 129 540 537.990 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.