Toyota Skadeservice

Toyota Skadeservice er din garanti for effektiv og autoriseret skadeservice. Toyota Skadeservice udføres på vores autoriserede Toyota-værksteder, hvor vores specialuddannede Toyota-teknikere står klar til at reparere din bil. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at få din bil tilbage hurtigst muligt. Derfor oplyser vi altid den forventede reparationstid og stiller en gratis lånebil til rådighed i hele reparationsperioden.

Vi tilbyder Toyota Skadeservice til mange modeller – heriblandt modellerne Aygo, Yaris, Auris, Avensis, Verso, RAV4, Land Cruiser, Hilux, Proace og Sportsvan.

Vores Toyota-teknikere bliver løbende efteruddannet, så vi altid kan give dig og din bil den bedste service. Det betyder desuden, at din bils skader udbedres efter producentens forskrifter, og at du hurtigt kan få din bil igen.

Vi garanterer dig den bedste service

Hos Via Biler ved vi, hvor uoverskueligt papirarbejdet kan være i forbindelse med en skadesanmeldelse. Vi hjælper dig derfor gerne med at udfylde skadesanmeldelsen, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle stå med det hele selv.

For mange er bilen en vigtig del af hverdagen, og det kan være svært at undvære den, mens den får repareret en forsikringsskade. Derfor tilbyder vi dig en gratis lånebil, når du afleverer din Toyota til reparation på et af vores autoriserede værksteder.

Hvis du er ude for et uheld, og din bil får brug for skadeservice, har du altid ret til selv at vælge, hvilket værksted din bil skal serviceres hos. Det er ikke dit forsikringsselskab, der dikterer, hvor din bil skal til service.

ISO14001-miljøcertificeret

Når du afleverer din bil på et af Via Bilers autoriserede værksteder, behøver du ikke at bekymre dig om miljøet, da vores værksteder er ISO14001-miljøcertificerede. Denne certificering betyder, at vi arbejder efter procedurer og instruktioner, der lever op til de internationale anerkendte miljøstandarder. På den måde arbejder vi aktivt på at reducere miljøbelastningen og forebygge forurening.

Miljøcertificeringen er en naturlig del af vores hverdag, og den giver dig som kunde tryghed i, at du har valgt den rette løsning, når det gælder skadeservice på din Toyota.

 

Du er altid velkommen til at kontakte vores værksteder for at høre mere om vores Toyota Skadeservice.