Originale Toyota Reservedele

Bevar kvaliteten og sikkerheden i din Toyota med originale Toyota reservedele

Alle reservedele er godkendt og udviklet af samme ingeniørteam, der står bag udviklingen af din Toyota. Reservedelene er specialdesignet til Toyota-modellerne, og det giver dig maksimal kvalitet og pålidelighed - du får 3 års garanti på alle reservedele.


Bremseskiver og -klodser

Bremserne er særdeles vigtig for din og dine medtrafikanters sikkerhed. Med originale Toyota bremseskiver og -klodser får du optimal kvalitet, da komponenterne er fremstillet i materialer, der sikre dig maksimal sikkerhed og effekt. 

Hvis du oplever bremsestøj, forringet bremsekraft, slinger i bremsning eller har slidt bremseskiverne tynde, så er det måske tid til at skifte. 


Batteri

Nye Toyota-modeller har masser af elektronisk udstyr, og det sætter nogle krav til en pålidelig strømkilde. Toyotas originale Optifit-batterier er special designet til Toyotas modeller, og er det sikre valg, når der skal skiftes batteri. 

Batteriet er Eco-baseret og er designet til at udvide batteri-levetiden med op til 50% - og så er der 3 års garanti uanset kilometertal. 


Motorolie

Motorolie er livsvigtig for din bil, og har til formål at smøre bevægelige dele i motoren. Der findes mange forskellige motorolier, men hvis du gerne vil forkæle din Toyota, så skal du have en af de originale Toyota-motorolier.

Motorolierne er specialudviklet til Toyota modellerne, og det sikre dig den bedst mulige smøring af motoren.


Luftfiltre

Hvornår har du sidst fået udskiftet luftfilteret i bilen? Frisk luft er ikke kun vigtigt for komforten, det er også vigtig for sikkerheden, for en frisk og veloplagt chauffør er en mere sikker chauffør. 

Vi anbefaler, at man udskifter sit luftfilter efter 15.000 km. Luftfilteret opfanger pollen, støv og udstødningsgasser under kørsel, og vil med tiden stoppe til.  


Kobling

Med en velfungerende kobling, vil du opleve, at køreoplevelsen bliver markant bedre. Koblingen skal være behagelig, præcis og bygget af slidstærke materialer. Toyotas koblinger har en lang levetid, og er designet specielt til din Toyota-model.

Det er tid til at skifte kobling, når du oplever langsom acceleration, har svært ved at skifte gear eller usædvanlig støj.


Støddæmpere

Gode støddæmpere sikre ikke blot en behagelige køreoplevelse - de er også vigtige for sikkerheden. Hvis dine støddæmpere er slidte, vil du opleve forringet styring og ukomfortabel kørsel. Derudover giver dårlige støddæmper længere standselængde og hurtigere slid på dækkene.

Toyotas støddæmpere er specialdesignet til hver enkelt Toyota-model.


Kileremme

En funktionsdygtig kilerem er vigtig, for at din Toyota kører optimalt. Kileremmen oplader strøm på batteriet og sikre, at aircondition og servostyringen virker optimalt. 

Toyotas originale kileremme er produceret i slidstærke materialer med gummibelægning, som giver en lang levetid. 


Brændstofsystemrens

Dårlig start, ujævn tomgang eller ringe trækkraft, det er blot nogle få eksempler på en tilsodet motor. Toyota brændstofsystemrens er udviklet til rensning af brændstofsystemet og motoren. 

Det kræver blot en enkelt behandling, og vil bringe motorens miljøtal, udslip og effektivitet tæt på dens oprindelige specifikationer. Rensen giver derudover bedre brændstoføkonomi, ydeevne og en rolig motorgang.


Forrude

En forrude beskytter både mod vind og vejr, men er også vigtig for sikkerheden. Styrke og holdbarhed er en vigtig egenskab, og kan spille en stor rolle ved kollision. Toyota-forruder giver dig den bedst mulige sikkerhed, og er produceret i højeste kvalitet. 


Vinduesviskere

En af de vigtigste sikkerhedskomponenter er viskerbladene. Det danske vejr er ustadigt, og det sætter nogle store krav til valg af vinduesviskere. Vi bruger generelt vores vinduesviskere mere sammenlignet med andre lande, og derfor bliver de også hurtigere slidte. 

Hvis du oplever at dine vinduesviskere laver striber, hopper eller plamager på forruden, er det tid til at skifte dem.


Pærer

Toyota tilbyder et væld af kvalitetspærer, der gør dig mere synlig i trafikken. Du kan blandt andet vælge Optiwhite pærer, som giver et elegant og hvidt xenon-look. Du kan også vælge HID xenon pærer, der giver dobbelt så meget lys som konventionelle halogenpærer.


Reparation af trafikskade

Hvis din bil er blevet skadet, er det vigtigt, at den repareres med samme kvalitet, som den blev bygget. Når din Toyota får en skadesreparation på et autoriseret Toyota værksted, anvendes der kun originale reservedele. Reservedelene fås til konkurrencedygtige priser, og er tilpasset lige præcis din Toyota. Når du vælger originale reservedele, opretholder du samtidig bilens sikkerhed og garanti.