Originalt Toyota Tilbehør

Hos Via Biler Toyota ydes der 3 års garanti ved køb af Toyota Originalt Tilbehør. Vores specialuddannede mekanikere er det sikre valg, når du gerne vil have monteret tilbehør på din Toyota. Læs mere om Toyota Originalt Tilbehør herunder eller tag kontakt til dit lokale Via Biler Toyota værksted.

 
Læderinteriør og læderkabine

Når du køber en ny Toyota model, har du mulighed for, at personliggøre din kabine ved hjælp af Toyotas læderinteriør og læderkabine udvalg. Det er den ultimative måde at sætte sit eget præg på kabinen, og så har det stor indflydelse på gensalgsværdien og -hastigheden. 

 
Parkeringshjælp

Toyotas parkeringshjælp gør det nemmere for dig som billist, at mønøvrere bilen ind på trange parkeingspladser. TPA 400-systemet består af 4 sensorer i bagkofangeren, hvor TPA 800-systemet består af 4 sensorer i både bag- og forkofangeren. Når bilen nærmer sig en forhindring, vil den advare dig ved hjælp at et stigende lydsignal.

 
Autostole

Den rigtige autostol kan være et livsvigtigt valg, og er derfor ikke noget man skal gå på kompromis med. En god og korrekt monteret barnestol kan fordele kollisionskræfterne mere jævnt, og minimere risikoen for personskade eller dødsfald med cirka 70% - sammenlignet med et barn der ikke er fastspændt.

 
Andet Toyota Originalt Tilbehør

 
Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense er en kombination af flere aktive sikkerhedsteknologier. Formålet er at minimere risikoen for et trafikuheld og øge sikkerheden for kørende, gående og cyklende trafikanter. Toyota Safety Sense omfatter Pre-Collision, Lane Departure Alert, Automatic High Beam, Road Sign Assist og adaptiv fartpilot.

 
Bluetooth

Næsten alle nyere biler er udstyret med Bluetooth som standard. Bluetooth giver dig mulighed for at koble din Smartphone sammen med bilens infotainmentsystem. Herefter kan du betjene telefonen via touchskærmen i bilen, hvor du blandt andet har adgang til telefonopkald, musik fra spotify, navigation og meget mere.

 
Kortopdatering

Med et opdateret navigationssystem kan du spare dig selv for både tid og frustrationer. En kortopdatering giver dig nye ruteanvisninger, som er baseret på de nyeste kortdata. Derudover har det en indvirkning på stressniveauet, brændstofforbruget og kørselstiden.

 
Lakreparation

Ridser og stenslag i bilens lak er ganske normalt, men det kan hurtigt udvikle sig til et større problem. Toyota Originalt Tilbehør består også af en del forebyggende produkter, hvor du selv kan reparere små skader på bilen. Toyota Touch-up Pen er en 2-trins touch med originale Toyota farver i den ene ende og lakforsegling i den anden. Det er en hurtig, nem og god måde at reparere små lakskader.

 
Toyota Stickerfix

Med Toyota Stickerfix kan du nemt og hurtigt gøre noget ved ridsen eller lakskaden på din bil. Toyota Stickerfix er en stærk og selvklæbende folie, der er belagt med originale Toyota farver. Det er et holdbart og økonomisk alternativ til en normal lakreparation. Rengør området ved skaden, påfør den rette størrelse sticker og så er bilen køreklar igen.