Toyota Relax
10 års Service Garanti

Serviceaktiveret garanti i 10 år

Med Toyota Relax kan du nu udvide garantien på din bil, ved at komme til Service hos os.
Er din bil under 10 år gammel og har kørt under 160.000 km, vil du kunne få garanti på alle dele, der ikke er sliddele og dermed køre ekstra trygt i op til 10 år samt forøge gensalgsværdien af din bil.

Sådan fungerer det

Uanset om du har overholdt dine service hos os eller ikke, kan du få tilbudt Toyota Relax hos os.
Du skal blot komme til service hos os fremover, hvor du efter hvert service vil være dækket af garantien i op til 15.000 km eller 12 måneder frem, hvorefter garantien fornyes til næste service.

Toyota kender din bil bedst - garanteret

Det er ikke uden grund at vi tør at udvide garantien på din bil i op til 10 år og 160.000 km, det gør vi gerne fordi vi ved at Toyota bygger nogle af de mest driftssikre biler, især hvis de kommer til service hos dem der kender bilerne bedst - os.
Til service ved vi ikke kun præcist hvad vi skal kigge efter, men giver din Toyota også kun de bedste væsker og reservedele den kan få, nemlig dem fra Toyota.

Derfor kan vi til din fordel nu tilbyde en helt uhørt tryghed med Toyota Relax, der holder dig trygt på vejen og øger gensalgsværdien af din bil helt markant.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.