Toyota Professional

Med Toyota Professional får du den råd og støtte, du har brug for, når du er på udkig efter nye biler til din virksomhed. Vores mål er at indgå i et langsigtet partnerskab, hvor du altid er sikret professionel rådgivning, service og et bredt tilbud af løsninger vi tilpasser din virksomhed.

Firmabil

Toyota Professional gør det nemt for at dig at vælge firmabil. Vi har altid et bredt udvalg af forskellige biltyper. Du kan vælge imellem et hav af højtudstyrede varianter, hybridbiler med automatgear, biler der er fyldt med power og motorkraft og meget andet. Læs mere om mulighederne for firmabil hos Via Biler herunder.

Varebiler

Uanset dine behov tilbyder vi dig og din virksomhed en pålidelig samarbejdspartner i din vognpark, og sammen finder vi den varebil, der passer bedst til din virksomhed. Vi hjælper dig også med beslutninger såsom indretning og finansiering eller leasing. Kontakt os på tlf. 87 47 11 80 for mere info om vores varebilsløsninger.

Hybridbiler til erhverv

En hybridbil er en medarbejder, du trygt kan stole på. Du får el- og benzinmotor i ét, og du har altid en fuldt opladt bil, så du slipper for ladestop. Vi har et af de største udvalg af hybridbiler, og vælger du en Toyota hybrid som firmabil, kan du se frem til at opleve rendyrket køreglæde. Med automatgear som standard slipper du endda for at skifte gear og kan i stedet nyde køreturen.

Toyota Taxi

Der er mange fordele ved at vælge en Toyota Taxi. Med Toyota Professional får du adgang til et stort udvalg af hybridbiler, du kan vælge imellem, så du bidrager til en renere luft i byerne, og en mere økonomisk, lydløs og komfortabel kørsel for vognmændene.

Erhvervsforsikring

En erhvervsforsikring beskytter dig mod uforudsete omkostninger, og hos os garanterer vi, at du får en erhvervsbilforsikring, der er lige så god som din Toyota.

Tilpassede finansieringsløsninger

Vælger du Toyota Professional hos Via Biler sørger vi for at tilpasse dine finansieringsløsninger. Du har mulighed for at vælge mellem finansierings- og fleet management aftaler som vi tilpasser din virksomhed.