Toyota Professional

Med Toyota Professional får du den råd og støtte, du har brug for, når du er på udkig efter nye biler til din virksomhed. Vores mål er at indgå i et langsigtet partnerskab, hvor du altid er sikret professionel rådgivning, service og et bredt tilbud af løsninger vi tilpasser din virksomhed.

Firmabil

Toyota Professional gør det nemt for at dig at vælge firmabil. Vi har altid et bredt udvalg af forskellige biltyper. Du kan vælge imellem et hav af højtudstyrede varianter, hybridbiler med automatgear, biler der er fyldt med power og motorkraft og meget andet. Læs mere om Toyota firmabil og se beskatningspriser hos Toyota.

De mest oplagte Toyota firmabiler er:

Toyota Camry >

Toyota Proace Verso >

Se alle vores Toyota-modeller >

Varebiler

Uanset dine behov tilbyder vi dig og din virksomhed en pålidelig samarbejdspartner i din vognpark, og sammen finder vi den varebil, der passer bedst til din virksomhed. Vi hjælper dig også med beslutninger såsom indretning og finansiering eller leasing. Kontakt os på tlf. 87 47 11 80 for mere info om vores varebilsløsninger.

Taxa fra Toyota

Der er mange fordele ved at vælge en Toyota-taxa. Med Toyota Professional får du adgang til et stort udvalg af hybridbiler, og vi hjælper dig med at få det bedste overblik over de driftsomkostninger, som er bundet op omkring din bil. Vi rådgiver dig i hele købsprocessen, herunder blandt andet i bilens teknologier og køreegenskaber, finansieringsløsninger og serviceaftale, og vi står naturligvis til rådighed for alle dine spørgsmål både før, under og efter købet.

Hybridbiler til erhverv

En hybridbil er en medarbejder, du trygt kan stole på. Du får el- og benzinmotor i ét, og du har altid en fuldt opladt bil, så du slipper for ladestop og i stedet kan nyde køreturen.

Vi har et af de største udvalg af hybridbiler, og du får altid en række fordele med i købet, når du vælger Toyota Hybrid som din firmabil.

Mindre slitage

Hybridbiler slider mindre på bilens enkelte dele. Flere af komponenterne er designet til at holde i hele bilens levetid og skal derfor aldrig serviceres. Dertil kommer, at benzinmotoren kun belastes med ca. 70% i forhold til en konventionel motor.

Lave omkostninger

Toyotas hybridmodeller er blandt de biler med laveste omkostninger i deres respektive klasser. Du får nemlig både et lavt forbrug, lav grøn afgift, lave service- og vedligeholdelseskontrakter og hertil en høj gensalgsværdi.

Op til 50% af kørslen på el

Du kører op til 50% af din kørsel på el i en hybridbil, og du udleder typisk et lavere CO2-udslip end sammenlignelige diesel- og benzinbiler. 

Rendyrket køreglæde

Med automatgear som standard slipper du for at skifte gear, så du i stedet kan nyde køreturen og opleve den rendyrkede køreglæde, der er til stede i en Toyota Hybrid.

Erhvervsforsikring

En erhvervsforsikring beskytter dig mod uforudsete omkostninger, og hos os garanterer vi, at du får en erhvervsbilforsikring, der er lige så god som din Toyota.

Vælger du en erhvervsforsikring igennem Toyota, sørger vi bl.a. for ansvar og kaskodækning, gratis lånebil i forbindelse med skadereparation, mulighed for ubegrænset kilometer og meget andet.

Kontakt dit lokale Via Biler Toyota-bilhus for at høre, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed eller læs mere her.

Tilpassede finansieringsløsninger

Vælger du Toyota Professional tilbyder vi også tilpassede finansieringsløsninger til dine firmabiler. Du kan bl.a. vælge mellem finansierings- og fleet management aftaler som vi tilpasser din virksomhed:

  • Et Toyota billån er til en virksomhed, der vil eje og finansiere deres biler. Det giver mulighed for en fleksibel finansiering, der tilpasses virksomhedens behov.
  • Et alternativ til finansiering er Toyota leasing. Toyota leasing er et fornuftigt valg både til offentlige og private virksomheder, uanset om du har brug for én bil eller en hel flåde.
  • En anden mulighed er privatkørsel med kørselsfradrag. Med denne mulighed beskattes brugeren af firmabilens anskaffelsessum, også kaldet beskatningsgrundlaget. Til gengæld slipper du for at bekymre dig om drift og vedligeholdelse.
  • Uanset om du har brug for få eller mange køretøjer kan Fleet Management også være en god løsning. Her løser vi alle de administrative opgaver i forbindelse med virksomhedens firmabiler, og vi sikrer en effektiv styring af bilflåden.