Elbiler og hybridbiler hos Via Biler

Vi er langsomt ved at vinke farvel til de klassiske benzin- og dieselbiler. De forsvinder hverken i dag eller i morgen, men over de kommende år forventes det, at bilparken i høj grad skifter karakter fra at køre på benzin og diesel til at køre mere og mere på el.

Udviklingen er allerede godt i gang, og der er stort set ikke den bilproducent, der ikke har en hybridbil eller opladningshybridbil på programmet. Også udvalget af elbiler bliver større.

FDM forventer, at vi indtil 2025 vil se en stadig vækst af både hybridbiler og opladningshybridbiler, mens de batteridrevne elbiler efter 2025 vil overtage den rolle, som hybridbilerne og opladningshybridbilerne har i dag.

Er du på udkig efter råd og vejledning om køb af elbil eller hybridbil? Så er du kommet til rette sted. Som forhandler af nogle af de mest populære bilmærker har vi et bredt udvalg – uanset om du er på jagt efter en hybridbil eller en elbil.

Hybridbiler

Hybridbilen er en kombination af en elbil og en klassisk benzin- eller dieselbil. Bliv klogere på hybridvarianterne og se vores nuværende udvalg af hybridbiler.

Elbiler

Antallet af elbiler på vejene er stærkt stigende. Læs mere om vores nuværende udvalg af elbiler og teknologien bag dem.

Brugte hybridbiler og elbiler

I vores brugtbilssøgning kan du sortere på bilernes energimærkning og finde de af vores brugte biler, der bærer energimærkerne A+, A++ og A+++. Du kan også filtrere på brændstof og således se vores udvalg af brugte hybridbiler og brugte elbiler.

Se vores store udvalg af brugte biler via knappen herunder. De kommer naturligvis alle med en skarp finansiering og vores Tryghedsgaranti.

Læs meget mere om hybrider og elbiler fra dit mærke

Har du spørgsmål om el- eller hybridbiler?

Skriv til os her, så vender vi tilbage til dig.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.