Beskyt din bil mod rustangreb

Det danske klima er hårdt for din bil, hvorfor jævnlig undervognsbehandling kan være med til at forebygge eventuelle rustskader.

Undervognsbehandling

I Danmark ligger klimaet ofte lige på grænsen mellem frost og tøvejr. Når det er koldt ude, sørger vi for, at vejene er saltet, og når det er tøvejr, flyder vejene over med saltvand. Herefter bliver det endnu engang frostvejr, og hele proceduren starter forfra. Dette kan være skadeligt for din bils undervogn, da den bliver udsat for hyppige saltvandsbade i løbet af året. Da kombinationen af saltvand og metal er usund for din bil, kan jævnlig undervognbehandling være med til at forebygge eventuelle rustskader.

Hos Via Biler udfører vi Tectyl eller Dinitrol undervognsbehandlinger.

En undervognsbehandling sørger for, at din bils undervogn er beskyttet mod rustangreb. Under selve behandlingen gennemgår din bil en grundig rengøring, hvorefter den bliver undersøgt for rust og skader på belægningen. For at dette kan lade sig gøre, bliver dele af bilen adskilt, hvorefter den skal igennem en grundig tørreproces, før den kan samles igen. Derfor vil du ofte skulle vente et par dage, før din bil er helt køreklar til de danske landeveje.

Beskyt din bil

En undervognsbehandling hjælper ikke blot til, at din bil opnår en længere og bedre levetid, gensalgsværdien stiger også, og samtidig mindsker du risikoen for udgifter til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele.

Har du endnu ikke undervognsbehandlet din bil, så kig forbi dit lokale Via Biler værksted, og lad os gennemgå din bil – så finder vi den bedste løsning til dig. Eller book en tid til en undervognsbehandling direkte herunder.

Tectyl

En Tectyl undervognsbehandling er altid en god investering. Ved en Tectyl undervognsbehandling sørger vi for at rustbeskytte hele din undervogn samt ophæng, vanger m.m. Ved endt undervognsbehandling er din bil rengjort og vasket med sæbe, hvorefter den bliver sendt videre til vores topmoderne tørrekabine, som forkorter ventetiden for dig som kunde.

Via Biler udfører Tectyl undervognsbehandlinger på vores værksteder i Silkeborg og Skanderborg.

Dinitrol

Dinitrol undervognsbehandling hjælper med at beskytte din bil mod det fugtige klima i Danmark. Her afmonterer vi plastafdækningen og undersøger bilens undervogn, hvorefter hele bilens vognbund højtryksrenses, så du slipper for snavs og saltrester. Bagefter er bilen klar til en grundig undervognsbehandling, så du er sikret en ren overflade.

Ved Dinitrol undervognsbehandling anvendes fotodokumentation som påviser, at delene af bilens undervogn har været adskilt. Dermed er du altid sikret god kvalitet og en grundigt udført undervognsbehandling.

Vil du kontaktes med et konkret tilbud?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig med en konkret pris og mulige datoer for din booking.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.