Undervognsbehandling

I Danmark ligger klimaet ofte lige på grænsen mellem frost og tøvejr. Når det er koldt ude, sørger vi for, at vejene er saltet, og når det så tør flyder vejene over med saltvand. Herefter bliver det endnu engang frostvejr, og hele proceduren starter forfra. Dette kan være skadeligt for din bils undervogn, da den bliver udsat for hyppige saltvandsbade i løbet af året. Da kombinationen af saltvand og metal er usund for din bil, kan jævnlig undervognbehandling være med til at forebygge eventuelle rustskader.

Hos Via Biler udfører vi Tectyl eller Dinitrol undervognsbehandlinger.

En undervognsbehandling sørger for at din bils undervogn er beskyttet mod rustangreb. Under selve behandlingen gennemgår din bil en grundig rengøring, hvorefter den bliver undersøgt for rust og skader på belægningen. For at dette kan lade sig gøre, bliver dele af bilen adskilt, hvorefter den skal igennem en grundig tørreproces, før den kan samles igen. Derfor vil du ofte skulle vente et par dage, før din bil er helt køreklar til de danske landeveje.

Beskyt din bil

Undervognsbehandlingen gør ikke bare at din bil opnår en længere og bedre levetid, gensalgsværdien stiger også og så mindsker du risikoen for udgifter til rustreparationer og udskiftning af mekaniske dele.

Hvis du endnu ikke har undervognsbehandlet din bil, så kig ind forbi dit lokale Via Biler værksted, så gennemgår vi din bil – og finder den bedste løsning til dig.

Tectyl

En Tectyl undervognsbehandling er altid en god investering. Ved en Tectyl undervognsbehandling sørger vi for at rustbeskytte hele din undervogn samt ophæng, vanger m.m. Ved endt undervognsbehandling, sørger vi for, at din bil er rengjort og vasket med sæbe, hvorefter den bliver sendt videre til vores topmoderne tørrekabine, som forkorter ventetiden for dig som kunde.

Via Biler udfører Tectyl undervognsbehandlinger på vores værksteder i Silkeborg og Skanderborg.

Dinitrol

Dinitrol undervognsbehandling hjælper med at beskytte din bil mod det fugtige klima i Danmark. Her afmonterer vi plastafdækningen, hvorefter vi undersøger bilens undervogn. Derefter højtryksrenser vi hele bilens vognbund, så du slipper for snavs og saltrester. Bagefter er bilen klar til en grundig undervognsbehandling, så du er sikret en ren overflade.

Ved Dinitrol undervognsbehandling anvendes fotodokumentation som påviser, at delene af bilens undervogn har været adskilt. Således er du altid sikret kvalitet og en grundigt udført undervognsbehandling.

Kontakt kundeservice
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.