Går du til ørelægen, hvis du har ondt i ryggen?

Nej vel? Tag bilen til et autoriseret værksted
- vi kender din bil

Autoriseret værksted

Hos Via Biler er din bil i trygge hænder, når den besøger et af vores autoriserede værksteder. Vores specialuddannede mekanikere og pladesmede bliver løbende videreuddannet og er eksperter inden for deres respektive bilmærker.

vores værksteder er vi autoriserede inden for Toyota, Ford, Volvo, Suzuki, Mazda og Lexus. Vi har hjemme i Østjylland og Storkøbenhavn - men vi er altid tilgængelige online.

Kvalitet til prisen

Hos Via Biler anvender vi udelukkende kvalitetsreservedele. Det er din sikkerhed for, at din bil bevarer sin fabriksgaranti, og at bilens sikkerhed og køreegenskaber ikke forringes.

Opdager vi noget, der bør udbedres i forbindelse med serviceeftersynet, laver vi et overslag på prisen og aftaler det altid med dig, før vi påbegynder reparationen. Vil du gerne have et tilbud, før du booker? Send os en forespørgsel, så kontakter vi dig.

Book tid på værkstedet online

Er det tid til service? Vi vil gerne gøre livet som bilejer så nemt som muligt. Derfor kan du booke tid til service direkte i kalenderen hos dit lokale Via Biler-værksted - online og lige når det passer dig.

Få tryghed med en serviceaftale

Vi ved, hvor ubehagelige uforudsete værkstedsregninger kan være. Vi tilbyder dig derfor en Via Biler Serviceaftale med alt inkluderet.

For en fast månedlig ydelse er du dækket ind - ikke blot hvad angår service på bilen, men også hvis du har brug for en lånebil, mens din bil bliver serviceret, eller hvis dine dæk skal skiftes og det afmonterede sæt opbevares. Dét kalder vi service uden bøvl.

Dækservices

Vi ved alle, at man ikke går med vinterstøvler om sommeren eller sandaler om vinteren. Det samme gælder naturligvis for din bil.

Når det er tid til hjulskift, hjælper vi naturligvis med at udskifte dine hjul, så de passer til årstiden. Og er du træt af at skulle lægge dine sæder ned og slæde dine dæk frem og tilbage mellem garagen og vores værksted, opbevarer vi dem gerne for dig på vores dækhotel. Læs mere om dækskifte og dækhotel.

Har bilen fået buler eller ruden fået stenslag?

Har du været ude for et uheld, og skal bilen repareres, hjælper vi dig, uanset hvilket bilmærke du kører. Vi er specialister inden for skadesarbejde og har nogle af Danmarks bedste karrosseriteknikere. For at hverdagen ikke skal gå i stå, får du en gratis lånebil, mens vi udbedrer skaden på din bil.

Har din rude fået et stenslag, hjælper vi naturligvis også med at reparere stenslaget eller skifte ruden.

Miljøbevidste autoværksteder

Hos Via Biler har vi omtanke for miljøet. Vi arbejder miljøbevidst i alle afdelinger af virksomheden og har et stort fokus på både miljø- og arbejdsmiljøforhold. Vælger du os, kan du være sikker på, at vi arbejder miljøbevist med din bil. Bliv klogere på vores miljøpolitik her.

Brug for at komme hurtigt videre?

I en ofte travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til bilens værkstedsbesøg. Med Via Biler Express Service sørger vi for, at du hurtigere kan komme tilbage til dagens opgaver.

Under et Express Service arbejder ikke blot én, men to eller flere af vores dygtige teknikere samtidigt på din bil, så tidsforbruget på service og reparationer minimeres. Kvaliteten af arbejdet forbliver naturligvis høj som altid.

Kontakt dit lokale værksted for at høre mere om muligheden for Via Biler Express Service i forbindelse med dit næste værkstedsbesøg.

Øvrige værkstedsservices

På vores autoriserede værksteder hjælper vi dig og din bil videre - uanset hvad din bil har behov for. Læs mere om nogle de services, vi tilbyder på vores værksteder, herunder, eller kontakt dit lokale værksted for at høre mere om specifikke opgaver.

Ekstraudstyr og tilbehør >

Undervognsbehandling >

Syn og synstjek >

Motorrens >

Airconditionservice >

Bremserens >

Vintertjek >

Kontakt kundeservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.