Forlæng din motors levetid og undgå dyre reparationer

Motorrens: 1.369 kr.
Olierens: 469 kr.

Motorrens

Over tid soder alle biler til, og der dannes sodaflejringer i motoren. Lidt ligesom når din kaffemaskiner stopper til og skal afkalkes. Ligeledes skal din bils motor indimellem renses for ikke at stoppe til.

Uanset om du kun kører korte ture eller bruger lang tid på på motorvejen, har din motor brug for en motorrens. Hvis din bil er ny, er en motorrens også en god idé. Som tommelfingerregel anbefaler vi en motorrens, når bilen er over et år gammel.

Fordele ved at få foretaget en motorrens:

  • Forlænger din motors levetid
  • Mere trækkraft og bedre acceleration
  • Renere udstødning med mindre forurening
  • Færre uventede reparationer

Motorrens hos Via Biler

Pris: 1.369 kr. inkl. moms

En motorrens hos Via Biler foregår således, at bilens brændstofsystem tilsluttes en avanceret WIC rensemaskine, som foretager en effektiv motorrens af indsugning- og indsprøjtningsdyser. Det betyder, at motoren renses for affaldsstoffer, sod og uhensigtsmæssig forurening. Man kan sige, at en motorrens er for din motors forbrændingssystem, hvad en tandrensning er for dig.

Når din bil får en dyse- og indsugningsrens, bliver motoren renere, og er i lavere risiko for uforudsete skader og pludselige reparationer. For dig betyder det større glæde af din bil, mens du samtidigt sparer penge.

Hos Via Biler kan vi udføre en motorrens på omkring én time - helt uden at skille din motor ad.

Olierens

Pris: 469 kr. inkl. moms

Hos Via Biler tilbyder vi ligeledes en olierens som alternativ - eller supplement - til en motorrens. Her anvender vi et motorolie systemrenseprodukt, der fjerner aflejringer af gammel olie samt renser og beskytter motorens komponenter. Olierensen indeholder ingen opløsningsmidler og udføres i forbindelse med service eller olieskift.

For at holde din motor ren anbefaler vi, at din bil som minimum får en olierens ved hvert andet olieskift, men ideelt set ved hvert olieskift, så motoren har de mest optimale driftsbetingelser.

Ring til os på telefon 87 47 12 12 og book en tid.

Man kan gøre meget selv

Der er meget, du selv kan gøre, for at få din motor til at præstere bedre. Efter en motorrens kan du vedligeholde det gode resultat ved at tilføre et benzin- eller dieseladditiv ved hver tankning. Ved at tilsætte et additiv i brændstoffet blødgøres affaldsstofferne og brændes af i forbindelse med forbrændingen. Det betyder kort sagt, at du giver motoren en indvendig motorrens, mens du kører i bilen.

Hvilken type rensning og additiv, der fungerer bedst, afhænger af din bil og dit kørselsmønster. Vi anbefaler derfor, at du tager en snak med dit lokale Via Biler-værksted om, hvad motorrensning og additiver kan gøre for dig og din bil.