Via Biler varebiler

Varebiler til professionelle

Kontakt os på telefon 87 47 11 80

Se Toyota varebiler   Se Ford varebiler

Skal din virksomhed have ny varebil fra Toyota eller Ford? Så er vi klar til at gøre det nemt for dig. Vi sørger nemlig for, at alt lige fra finansiering til specialindretning og bildekorationer spiller.

Tag en snak med en af vores erhvervsrådgivere eller bliv kontaktet og lad os give dig et bud på en løsning til din virksomhed.

Om du leder efter én eller flere varebiler, finder vi altid den optimale løsning for dig og din virksomhed. Vi tilbyder én samlet løsning, der indeholder alt fra finansiering til indretning af din nye varebil. Du sparer tid og behøver kun at besøge os én gang for at blive rigtig godt kørende! Vi kalder det Via Biler 360°.

På udkig efter en billig varebil?

Hos Via Biler har vi altid et bredt udvalg af brugte varebiler på lager. Alle er rummelige og funktionelle, så du er sikret en god køreoplevelse.

Kølebil fra Via Biler

Vores erhvervsrådgivere er eksperter – ikke blot i varebiler, men også i kølebiler. Vi finder den optimale køleindretning til din virksomhed og sørger for, at al lovgivning overholdes, så du trygt kan levere mad til dine kunder.

Indretning af varebil

Med den rette varebilsindretning fungerer din og dine medarbejderes arbejdsdag så effektivt som muligt. Vi har det samlede overblik over alle de mulige løsninger på markedet og tilbyder dig professionel rådgivning, så vi sammen kan finde den mest optimale indretning af din nye varebil.

Biltesteren har anmeldt Toyota Proace Electric og Ford E-Transit

Se anmeldelserne herunder.

Ny varebil?

Få en uforpligtende snak med en af vores erhvervsrådgivere

Aarhus Vest

Mads Lykke Poulsen

Erhvervsdirektør | Filialchef

87 20 65 71

Aarhus Vest

Kim Sørensen

Erhvervsrådgiver | Ford

87 20 65 70

Aarhus Vest

Martin Hørlyk Kirkeby

Erhvervsrådgiver | Ford

87 20 65 75

Aarhus Syd

Børge Nygaard

Erhvervsrådgiver | Toyota

87 20 65 76

Valby

Peter Kofoed

Erhvervsrådgiver | Toyota

87 20 65 72

Silkeborg

Dan Bak Nielsen

Erhvervsrådgiver | Ford

87 20 65 74

Kontakt os

Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Hvad kan Via Biler varebiler?

Se nogle af vores tidligere solgte varebiler her - og ring på telefon 87 47 11 80 for at høre mere.

Vil du også kunne byde på en kold fra kassen? 🚚❄️ Vores erhvervsrådgiver Børge leverede for nyligt denne Ford Transit...

Slået op af Via BilerLørdag den 20. marts 2021

 

Nyt værktøj til gutterne i John A. Laursen Tømrer, Murer & kloakmester: 2️⃣ stk. specialindrettede Ford Transit - 💯%...

Slået op af Via BilerMandag den 8. marts 2021

 

Brug for en stærk og stabil kollega💪💪 I dag har jeg leveret denne Toyota PROACE City til Entreprenørfirmaet Poul...

Slået op af Børge NygaardTirsdag den 20. april 2021

 

Vores supersælger, Kim, havde i fredags fornøjelsen af at levere en Ford Transit Custom vognpark til Brolæggeren APS...

Slået op af Via BilerSøndag den 8. november 2020

 

Toyota Hilux er testet til at kunne køre i nogle af verdens mest ekstreme omgivelser. Den kan få dig op ad de stejleste...

Slået op af Via BilerTirsdag den 9. marts 2021

 

Forleden havde vi fornøjelsen af at levere denne specialopbyggede værktøjskasse i form af en Ford Transit til tømrer- og snedkerfirmaet Klitte og Jensen A/S 🧰🚛 Tak for handlen - og go' arbejdslyst! 💪🪚⚒️

Slået op af Via BilerOnsdag den 3. marts 2021

 

Nu er der 3 tømrere, der venter spændt - for se bare, hvad vi snart har klar til Jakob Tømrerfirma A/S fra vores erhvervsafdeling i Aarhus. Tak for handlen! 🤝

Slået op af Via BilerTirsdag den 1. september 2020

 

DING, DING = lyden af dansk is 🔔 Forleden leverede Via Bilers erhvervsdirektør Mads Lykke Poulsen 20 flotte Hjem-IS...

Slået op af Via BilerTirsdag den 31. marts 2020

 

Forleden havde vi fornøjelsen af at levere to splinternye Ford Transit til DECOPLANT 🍀 Vi takker mange gange for handlen...

Slået op af Via BilerOnsdag den 1. juli 2020

 

Vores erhvervsrådgiver, Kim, afleverede forleden denne flotte og iøjnefaldende Ford Transit Custom Plug-in Hybrid til Bo...

Slået op af Via BilerFredag den 18. december 2020

 

Lyst til en lækker sild ?? I dag har jeg leveret denne lækker Toyota PROACE L1 Comfort Master til P. Clausens...

Slået op af Børge NygaardTirsdag den 9. februar 2021

 

Forleden havde vi fornøjelsen af at levere to splinternye Ford Transit til DECOPLANT 🍀 Vi takker mange gange for handlen...

Slået op af Via BilerOnsdag den 1. juli 2020

 

Personlig eksperthjælp og rådgivning

 

Varebil, varevogn, kassevogn – kært barn har mange navne. I udgangspunktet er der ingen forskel på de tre definitioner, da alle i lovmæssig forstand indbefatter en bil uden bagsæder. I stedet har den et varerum, der kan designes, præcis som du ønsker.

Hos Via Biler er vi bilentusiaster, og vi bruger vores store viden til at rådgive dig og din virksomhed. Hos os får du en skræddersyet løsning, der passer til dine og din virksomheds behov - og som holder dine omkostninger nede.

Uanset din virksomheds behov tør vi godt love, at vi har en varebil, der matcher dine behov. Hos Via Biler finder du alt fra små varevogne med lave brændstofforbrug til store, rummelige og specialindrettede varevogne. Vi er specialiserede i at forstå din forretnings behov, så du får den perfekte bil. Vi sørger med andre ord for, at dit "rullende kontor" er præcis, som du ønsker.

Skræddersy din varebil

Vi skræddersyr din kommende varebil, så den opfylder alle dine behov. Uanset om du leder efter én eller flere varebiler, finder vi den optimale løsning for dig og din virksomhed. Hos Via Biler tilbyder vi en 360°-løsning, der indeholder alt fra finansiering til indretning på din nye varebil. Du sparer tid og behøver kun at besøge os én gang for at blive rigtig godt kørende!

Finansiering af varebil

Finansiér din kommende varebil fordelagtigt hos os gennem erhvervsleasing. Når du erhvervsleaser din nye varebil, undgår du at binde kapital i den. I stedet kan du styrke din virksomheds pengebeholdning.

Uanset om du vælger at købe eller lease din varebil, rådgiver dig til den bedste finansielle løsning.

Ved erhvervsleasing får din virksomhed:

  • Større økonomisk råderum
  • Fuld brugsret over varebilen i leasingperioden
  • Frit valg mellem modeller og mærker
  • Fast leasingydelse hver måned

Fradrag i moms

En leasingafgift er en driftsomkostning, som kan trækkes fra i moms, når du køber en varebil på gule plader og har en momsregisteret virksomhed. På den måde undgår du at skulle finansiere 25% moms. Med en leasingaftale får du således fuld skattemæssig effekt i hele leasingperioden. Momsudbetalingen er nemlig fjernet, når du vælger at lease din varebil, og momsen er i stedet delt ud over hele leasingperioden. Momsfradraget betinger dog, at du ikke anvender varebilen til privat kørsel - medmindre du registrerer den på papegøjeplader.