Via Biler Varebiler

Varebiler til professionelle

Kontakt os på telefon 87 47 11 80

Varebil, varevogn, kassevogn – kært barn har mange navne. I udgangspunktet er der ingen forskel på de tre definitioner, da alle i lovmæssig forstand indbefatter en bil uden bagsæder. I stedet har den et varerum, der kan designes, præcis som du ønsker.

Skal din virksomhed have ny varebil fra Toyota, Ford, Renault eller Dacia? Så er vi klar til at gøre det nemt for dig. Vi sørger nemlig for, at alt lige fra finansiering til specialindretning og bildekorationer spiller.

Tag en snak med en af vores erhvervsrådgivere eller bliv kontaktet og lad os give et bud på en løsning til din virksomhed.

Hos Via Biler er vi bilentusiaster, og vi bruger vores store viden til at rådgive dig og din virksomhed. Hos os får du en skræddersyet løsning, der passer til dine og din virksomheds behov - og som holder dine omkostninger nede.

Står din virksomhed og mangler en brugt varebil så tøv ikke. Hos Via Biler har vi også altid et stort udvalg af brugte varebiler på lager. Vores varebiler er rummelige og funktionelle, så du altid er sikret en god køreoplevelse. Find en brugt varebil til en god pris lige her.

Ny varebil?

Få en uforpligtende snak med en af vores erhvervsrådgivere

Aarhus Vest

Mads Lykke Poulsen

Erhvervsdirektør | Filialchef

40 96 55 41

Aarhus Vest

Kim Sørensen

Erhvervsrådgiver | Ford

40 28 10 20

Aarhus Vest

Martin Hørlyk Kirkeby

Erhvervsrådgiver | Ford

61 63 82 75

Aarhus Vest

Peter Karger

Erhvervstrainee | Ford

21 16 56 43

Aarhus Nord

Børge Nygaard

Erhvervsrådgiver | Toyota

40 94 15 93

Silkeborg

Dan Bak Nielsen

Erhvervsrådgiver | Ford

40 17 99 94

Amager

Peter Kofoed

Erhvervsrådgiver | Renault & Ford

21 15 29 71

Brøndby

Michael Spang

Salgschef | Ford

40 34 64 14

Valby

Claus Johansen

Erhvervsrådgiver | Toyota

43 20 90 02

Valby

Zean Kjær Madsen

Erhvervsrådgiver | Toyota & Ford

36 19 70 44

Vi hjælper dig med at finde din nye varebil

Lad os kontakte dig hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en ny varebil til dig. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Personlig eksperthjælp og rådgivning

Uanset din virksomheds behov tør vi godt love, at vi har en varebil, der matcher dine behov. Hos Via Biler finder du alt fra små varevogne med lave brændstofforbrug til store, rummelige og specialindrettede varevogne. Vi er specialiserede i at forstå din forretnings behov, så du får den perfekte bil. Vi sørger med andre ord for, at dit "rullende kontor" er præcis, som du ønsker.

Skræddersy din varebil

Vi skræddersyr din kommende varebil, så den opfylder alle dine behov. Uanset om du leder efter én eller flere varebiler, finder vi den optimale løsning for dig og din virksomhed. Hos Via Biler tilbyder vi en 360°-løsning, der indeholder alt fra finansiering til indretning på din nye varebil. Du sparer tid og behøver kun at besøge os én gang for at blive rigtig godt kørende!

Finansiering af varebil

Finansiér din kommende varebil fordelagtigt hos os gennem erhvervsleasing. Når du erhvervsleaser din nye varebil, undgår du at binde kapital i den. I stedet kan du styrke din virksomheds pengebeholdning.

Uanset om du vælger at købe eller lease din varebil, rådgiver dig til den bedste finansielle løsning.

Ved erhvervsleasing får din virksomhed:

  • Større økonomisk råderum
  • Fuld brugsret over varebilen i leasingperioden
  • Frit valg mellem modeller og mærker
  • Fast leasingydelse hver måned

Fradrag i moms

En leasingafgift er en driftsomkostning, som kan trækkes fra i moms, når du køber en varebil på gule plader og har en momsregisteret virksomhed. På den måde undgår du at skulle finansiere 25% moms. Med en leasingaftale får du således fuld skattemæssig effekt i hele leasingperioden. Momsudbetalingen er nemlig fjernet, når du vælger at lease din varebil, og momsen er i stedet delt ud over hele leasingperioden. Momsfradraget betinger dog, at du ikke anvender varebilen til privat kørsel - medmindre du registrerer den på papegøjeplader.