Reparation af skade hos Via Biler

inklusiv gratis lånebil*

Det skal være nemt for dig at være kunde hos os. Ikke mindst hvis uheldet er ude, og din bil får en skade. Hos Via Biler har vi ikke alene nogle af landets bedste karrosseriteknikere og er specialister inden for skadesarbejde - vi giver dig også en gratis lånebil*, hvis det tager flere dage at få din bil klar igen på et af vores værksteder.

Dine fordele

  • Vi tilbyder dig en gratis lånebil inklusiv 100 km pr. dag*
  • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber
  • Autoriseret inden for Toyota, Ford, Volvo, Polestar, Mazda, Suzuki og Lexus

Når din bil er indleveret på et af vores værksteder, gennemgår vi bilen og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet. Vi bestræber os naturligvis på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt, og vi oplyser altid den forventede behandlingstid.

Kontakt dit lokale værksted

Find os via dit bilmærke

Gratis lånebil ved skader

Vi ved, hvor svært det kan være at undvære sin bil, når den er på værksted. Er det nødvendigt, at din bil skal blive på værkstedet i et par dage, sørger vi derfor for, at du får en lånebil - helt gratis. Det gælder, uanset hvilket bilmærke du kører i, og hvilket forsikringsselskab du er forsikret hos.

Det eneste, du skal betale, er brændstof / el. Derudover skal du blot sørge for at aflevere bilen tilbage med fuld tank / fuldt opladet.

*Inkl. 100 km/dag. Ekskl. brændstof/el. Tilbageleveres med fuld tank / fuldt opladet. Selvrisikoen ved skade på en lånebil er DKK 5.000,-. Vi tilbyder dog, at du for DKK 75,- pr. dag kan nedsætte selvrisikoen til DKK 0,-