Reparation af skade hos Via Biler

inklusiv gratis lånebil

Via Biler Skadeservice hjælper dig og din bil, hvis uheldet skulle være ude. Hos Via Biler er din bil i trygge hænder, da vi er specialister inden for skadesarbejde og har nogle af Danmarks bedste karrosseriteknikere.

Dine fordele

  • Vi tilbyder dig en gratis lånebil inklusiv 100 km pr. dag
  • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber
  • Autoriseret inden for Toyota, Ford, Volvo, Mazda og Suzuki

Vi gør det nemt

Det skal være nemt for dig at være kunde hos os. Ikke mindst når din bil kommer ud for en forsikringsskade. Derfor har vi ikke alene nogle af landets bedste karrosseriteknikere - vi giver dig også en gratis lånebil, mens din bil bliver sig selv igen på vores værksted.

Kontakt dit lokale værksted

Find os via dit bilmærke

Gratis lånebil ved skader

Vi ved, hvor svært det kan være at undvære sin bil, når den er på værksted. Derfor tilbyder vi dig en gratis lånebil i hele reparationsperioden, uanset hvilket bilmærke du kører i, og hvilket forsikringsselskab du er forsikret hos.

Når din bil er indleveret på vores værksted, gennemgår vi bilen og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet, og vi bestræber os på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt. Vi oplyser altid den forventede behandlingstid og stiller en gratis lånebil til rådighed, indtil din egen bil igen er godt kørende.