Dækhotel

Dækopbevaring for maks. 1 kr. om dagen pr. dæk – og det 4. gratis

Dine dæk sørger for din sikkerhed på vejene. Når det er uden for sæson, kan de ligge trygt og godt på vores dækhotel, hvor vi passer godt på dem, så de holder længere.

På vores dækhotel er dine dæk beskyttet mod svingende vejrforhold, som kan ødelægge gummiet og nedsætte dækkenes levetid. Du skal hverken bekymre dig om pladsmangel, ventetid ved hjulskift eller slid på dækmønstret – vi kontakter dig, når det er tid til at skifte hjulene eller erstatte dækkene med nogle nye, så du altid kan køre sikkert.

Med dækhotel hos Via Biler får du:

  • Dækopbevaring og håndtering: Tør og sikker opbevaring og håndtering af dine dæk, så gummiet ikke udsættes for fugt, og levetiden ikke forringes.
  • Kontrol af slidbane og mønsterdybde: Vi kontrollerer, hvor slidte dine dæk er, og giver dig besked, når det er tid til at erstatte de gamle dæk med nogle nye.
  • Booking ved sæsonskifte: Er du kunde hos os i Jylland eller på Sjælland, booker vi aktivt din bil ind på vores værksted, når det er tid til hjulskift. Du modtager en SMS med dato og tid. På den måde undgår du lange ventetider, når frosten eller foråret sætter ind. Du kan naturligvis altid ændre eller aflyse din tid. Er du kunde hos os på Fyn, sender vi dig en e-mail med en påmindelse om, at det snart er tid til at booke dit hjulskifte.

Pris Jylland og Sjælland 550 kr./halvår

Pris Fyn 350 kr./halvår

Kontakt kundeservice for en aftale om opbevaring af dine hjul

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Er det tid til hjulskift?

Book tid til hjulskift på vores værksted, og kør sikkert på vejene uanset sæson.