Privatleasing hos Via Biler

Få økonomisk tryghed for en fast månedlig pris

Hos Via Biler gør vi det simpelt for dig, som ønsker en ny Volvo, Ford, Toyota, Mazda eller Suzuki. Vi tilbyder favorable leasingaftaler, der giver dig økonomisk overblik og mulighed for at få en helt ny bil til en attraktiv pris.

Når du vælger privatleasing, kender du alle dine udgifter i hele leasingperioden, og du har derfor ingen ekstraomkostninger. En leasingkontrakt hos Via Biler giver dig tryghed, da du er godt dækket ind med fuld service og garanti i hele leasingperioden.

 

Vælg bilmærke for at se vores aktuelle priser på leasing

Lease eller køb

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør købe eller lease din næste bil? Kontakt os via formularen, og vi vender tilbage til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Leasing uden bekymringer

Er du træt af uventede værkstedsregninger og bekymret for, om du kan sælge din bil igen, så er privatleasing noget for dig. En af de største fordele ved leasing er, at du slipper for de bekymringer, der følger med et bilkøb. Med en leasingaftale hos Via Biler kan du føle dig tryg og økonomisk afklaret, da du kender dine samlede udgifter i hele leasingperioden.

Ved din leasingaftales udløb skal du blot aflevere bilen tilbage uden at bekymre dig om bilens værditab. Derefter kan du nemt skifte over til en anden ny bil, hvis du ønsker at prøve andre modeller fra Ford, Volvo, Toyota, Mazda eller Suzuki.


Vi giver dig service med i prisen

Når du indgår en leasingaftale hos Via Biler, er serviceaftalen med i prisen. For dig betyder det, at du slipper for uforudsete udgifter, når bilen skal til service. Leasingydelserne er faste, og alle reparationer på din bil er inkluderet i aftalen.

Er du interesseret i at lease en Ford, Toyota, Volvo, Mazda eller Suzuki, har vi favorable leasingaftaler at tilbyde dig. Kontakt en af vores bilrådgivere og hør mere om dine leasingmuligheder.

Salg af bil ved privatleasing

Har du en brugt bil under 5 år, som du gerne vil af med, køber vi den gerne af dig - også når du privatleaser din næste bil. I så fald modregnes bilens værdi i udbetalingen, så du selv skal have færre - og måske endda ingen - penge op af lommen til udbetalingen.

Ofte betyder det også, at du ikke blot går hjem med nøglerne til en ny leaset bil, men at du samtidig har en god check i hånden. Læs mere om salg af bil til Via Biler her.

Læs meget mere om vores leasingaftaler til dig, som er privatkunde og ønsker at lease en Volvo, Ford, Toyota, Mazda eller Suzuki: Volvo Privatleasing, Ford Privatleasing, Toyota Privatleasing, Mazda Privatleasing og Suzuki Privatleasing.