Suzuki Across

Plug-in Hybrid SUV


Som skabt til eventyr
Masser af praktisk udstyr
Firehjulstræk
Førsteklasses komfort
 


Karrosseri
SUV


HK
306


0-100 km/t (sek.)
6,2


Brændstof
Plug-in Hybrid


Energiklasse
-


Km/l
100

Den nye og kraftfulde Suzuki Across er en stor, robust og sporty Plug-in Hybrid SUV.

Et elektrificeret alternativ

Suzuki Across er den første Plug-in Hybrid i Suzuki modelprogrammet. Den store SUV er udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem, som leverer fantastisk ydelse og et godt brændstofforbrug. Suzuki Across har en 185HK 2,5L benzinmotor og to elmotorer. Den ene el-motor er placeret forrest i bilen og producerer 182HK, og ved bagakslen sidder den anden el-motor, som yder 54HK. El-motorerne og benzinmotoren giver tilsammen Across 306HK og muligheden for at kører hele 75 km. på ren el.

Stor bil, stor komfort

Kabinen i Suzuki Across er uden tvivl den mest rummelige i modelprogrammet. Der er plads til både skulder, ben og hoved - og det gælder både på førersædet, passagersædet og bagsæderne. Derudover er den udstyret med nyeste features, der blandt andet inkluderer el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, multimediesystem med 9" skærm, bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fod-sensor, sædevarme for/bag og meget mere...

Sikkerheden er det vigtigste i en familiebil, og Across er naturligvis udstyret med alt hvad hjertet begærer i sikkerhedsudstyr.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Across 1
Across 2
Across 3
Across 4
Across 5
Across 6
Across 7

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.