Suzuki Jimny

Rendyrket offroader


Rå og kompromisløs
Et 4x4 ikon
Plads til udstyr og eventyr
Avancerede sikkerhedssystemer
 


Karrosseri
SUV


HK
102


0-100 km/t (sek.)
-


Brændstof
Benzin


Energiklasse
B


Km/l
12,7

Er du jæger, fisker, landmand, naturelsker eller har du bare en indre eventyrer i dig, så er Suzuki Jimny garanteret noget for dig.

Kør vildmarken i møde

Suzuki Jimny er en terrænbil ud over alle grænser, fyldt med charme og sjov. Den rå offroader blev i foråret 2019 introduceret med et nyt og flot design, der passer til formålet; At kunne køre i naturen og uden for de asfalterede veje. Dette er den helt rigtige bil transport til dig, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer.

Bygget til udfordringer

Jimnys konstruktion er bygget til at kunne holde til store belastninger. Med et styretøj med kuglekredsløb, stive aksler, 3-leddet hjulophæng og et karosseri, der er boltet fast på en solid chassisramme og stive hjulaksler - må man sige, at Jimny er lavet til offroad-kørsel ud over det sædvanlige.

Bilen har desuden 4WD-system med reduktionsgear og AllGrip Pro system, der betjenes med en lille ekstra gearstang, der giver direkte føling med skiftet. Du kan skifte fra baghjulstræk til firehjulstræk ved løst underlag, og ved virkelig udfordringer kan du bruge reduktionsgearet til at få endnu bedre kontrol med bilen.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Jimny 1
Jimny 2
Jimny 3
Jimny 4
Jimny 5
Jimny 6
Jimny 7

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.