Suzuki Ignis

Gennemført mini-SUV
Flot design
Fuld af udstyr
Mild Hybrid som standard


Karrosseri
Mini-SUV


HK
83


0-100 km/t (sek.)
12,4-12,8


Brændstof
Mild Hybrid


Energiklasse
A+


Km/l
18,5-19,6

Med Ignis præsenterer Suzuki en mini-SUV i en klasse for sig. En lille og rå SUV i et helt nyt format. Den er rummelig, har en fin attitude og en vifte af praktiske faciliteter.

Enkelt og ikonisk design

Ignis er udviklet fra bunden som en ægte SUV. Designet er gennemført med en høj siddeposition, brede skærme, stor frihøjde, rene linjer og en stejl front. Ignis har en kort venderadius og et kompakt ydre mål, så den er let at vende. Den er sin egen både i form og funktion som en fuldgyldig SUV. Du sidder bekvemt bag rattet og har et godt udsyn.

4-hjulstræk er en mulighed

Ignis kan desuden fåes med 4-hjulstræk, så de skiftende årstider og vejforhold med pludselige regnskyl, sne, is eller våde blade ikke bliver en hindring.I 4x4 versionen er der ligeledes:

Hill descent control, der bruges på stejle nedkørsler. Systemet registrerer, hvis motorbremsen ikke alene kan holde bilens hastighed under kontrol. Så slår Hill descent control til og hjælper ved automatisk at bremse ned til 7 km/t.

Grip control kan tilkobles så start på glatte underlag gøres lettere. Hvis fx et hjul drejer rundt uden at kunne få fat i underlagt, bremses hjulene ned, samtidig med, at der sendes endnu mere kraft ud til de øvrige hjul.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Ignis Hybrid
Ignis Hybrid 2
Ignis Hybrid 3
Ignis Hybrid 4
Ignis Hybrid 5

Aktuelle kampagner på Ignis

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.