Suzuki Ignis

Gennemført mini-SUV
Flot design
Fuld af udstyr
Hybrid som standard


Karrosseri
Mini-SUV


HK
90


0-100 km/t (sek.)
11,8-12,2


Brændstof
Hybrid | Benzin


Energiklasse
A+


Km/l
17,6-19,2

Med Ignis præsenterer Suzuki en mini-SUV i en klasse for sig. En lille og rå SUV i et helt nyt format. Den er rummelig, har en fin attitude og en vifte af praktiske faciliteter.

Enkelt og ikonisk design

Ignis er udviklet fra bunden som en ægte SUV. Designet er gennemført med en høj siddeposition, brede skærme, stor frihøjde, rene linjer og en stejl front. Ignis har en kort venderadius og et kompakt ydre mål, så den er let at vende. Den er sin egen både i form og funktion som en fuldgyldig SUV. Du sidder bekvemt bag rattet og har et godt udsyn.

4-hjulstræk er en mulighed

Ignis kan desuden fåes med 4-hjulstræk, så de skiftende årstider og vejforhold med pludselige regnskyl, sne, is eller våde blade ikke bliver en hindring.I 4x4 versionen er der ligeledes:

Hill descent control, der bruges på stejle nedkørsler. Systemet registrerer, hvis motorbremsen ikke alene kan holde bilens hastighed under kontrol. Så slår Hill descent control til og hjælper ved automatisk at bremse ned til 7 km/t.

Grip control kan tilkobles så start på glatte underlag gøres lettere. Hvis fx et hjul drejer rundt uden at kunne få fat i underlagt, bremses hjulene ned, samtidig med, at der sendes endnu mere kraft ud til de øvrige hjul.

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på Ignis

Udvalgte varianter af Suzuki Ignis

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
Suzuki Ignis 1,2 Hybrid Club (83 HK) Benzin A+ | 19,6 | 114 500 139.990 kr.
Suzuki Ignis 1,2 Hybrid Club AEB (83 HK) Benzin A+ | 19,6 | 114 500 144.990 kr.
Suzuki Ignis 1,2 Hybrid Active AEB (83 HK) Benzin A+ | 19,6 | 114 500 156.990 kr.
Suzuki Ignis 1,2 Hybrid Adventure (83 HK) Benzin A+ | 19,6 | 114 500 165.990 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.