Suzuki Swace

Selvopladende hybrid
Rummelig og fleksibel
Elegant interiør
God brændstoføkonomi
 


Karrosseri
Stationcar


HK
122


0-100 km/t (sek.)
11,1


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A++


Km/l
22,2

Den nye Suzuki Swace Hybrid er en elegant familie stationcar, der er udstyret med et avanceret selvopladende hybridsystem i alle udstyrsvarianter.

Praktisk familie stationcar

Suzuki Swace er indbegrebet af en familie stationcar. Kabinen er særdeles rummelig og udstyret med masser af fede features som standard. Det flexible bagagerum gør, at du kan udvide rummeligheden fra 596 liter til 1.606 liter. Derudover har Swace en masse sikkerhedsudstyr, som holder øje med omgivelserne og minimerer risikoen for trafikuheld.

Højt udstyrsniveau som standard

Suzuki Swace har masser af brugbare features som standard. Den billigste udstyrsvariant, Active, har både trinløst automatgear, aut. nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, aktiv fartpilot, LED forlygter, klimaanlæg, læderrat med varme og multimediesystem med 8" skærm og meget mere...

God brændstoføkonomi

Suzuki Swace drives frem af et avanceret selvopladende hybridsystem, og den skal dermed aldrig sættes i ladestik. Når du kører i byer og ved lavere hastigheder, vil du opleve, at bilen kører udelukkende på el, og dermed sænker benzinforbruget og CO2-udledningen. Oplev den populære familie stationcar hos Via Biler Suzuki.

Beregn byttepris

1/1

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.