Nye og brugte familiebiler

Er du på udkig efter en ny familiebil? Hos Via Biler tilbyder vi en lang række nye og brugte familiebiler, som har plads til hele familien.

Når der er behov for mere benplads på bagsæderne, vælger vi ofte en stationcar, MPV eller SUV. Læs mere om de tre bilklasser og bliv klogere på, hvilken model der passer bedst til dig og din familie.

Nye familiebiler til alle behov

En familiebil skal være rummelig, sikker, komfortabel og have sjove køreegenskaber. Hos Via Biler finder du biler som dækker alle kriterier, og så kan de endda finansieres til skarpe priser!

Stationcar

I en stationcar får du et stort bagagerum, som er i forlængelse med taget. Bilen er særdeles populær blandt danske børnefamilier på grund af rummeligheden i bagagerummet og på bagsæderne. En stationcar er ofte det sikre valg, når familien søger en ny familiebil, og sammenlignet med en SUV eller en MPV er stationcaren den af bilklasserne, der overordnet set ligger bedst på vejen.


Ford: Mondeo og Focus

Toyota: Corolla

Volvo: V60 og V90

Suzuki: Swace

Mazda: Mazda6

SUV - Sport Utility Vehicle

De seneste år har SUV'en været blandt de bedst sælgende bilklasser i Danmark. Bilen minder i sig selv lidt om en stationcar, men den har et mere robust karosseri og ofte firhjulstræk. SUV’er er rummelige og klarer sig generelt godt i Euro NCAP's sikkerhedstests. En SUV er en bil, du stiger ind i - ikke ned i.


Ford: Kuga

Toyota: RAV4

Volvo: XC60 og XC90

Suzuki: Across og Vitara

Mazda: CX-5

MPV - Multi Purpose Vehicle

En MPV er en blanding mellem en almindelig personbil og en minibus. Bilklassen er kendt for sin meget store rummelighed og kan ofte have op til 7 passagerer, der alle har høj siddekomfort. MPV'er scorer højt på komfort, hvilket gør dem særdeles velegnede til de længere ture. 


Ford: S-MAX og Galaxy

Volvo: XC90

Dacia: Lodgy


Oplev Via Bilers udvalg af familiebiler. Find dit nærmeste bilhus her.

Et af Danmarks største udvalg af brugte familiebiler

Hos Via Biler tilbyder vi brugte familiebiler i alle mærker, og vi har med garanti en, der passer til dit behov.

I vores store brugtbilsudvalg finder du en lang række brugte familiebiler indenfor vores 5 mærker. Udover vores egne mærker har vi også en lang række andre mærker, som f.eks. Opel, Suzuki, VW, Mercedes, Audi og BMW.