Ny eller brugt bil

Står du og skal til at købe bil, men er du i tvivl, om det skal være en ny eller brugt bil? Hvis dette er tilfældet, så er der nogle ting du bør tage med i dine overvejelser.

 
Vigtige overvejelser ved bilkøb

Vi samler her de tre vigtigste overvejelser for dig, der står overfor valget mellem at købe ny eller brugt bil. Hvis du allerede har besluttet, hvorvidt du skal have en ny eller brugt bil, behøver du ikke læse videre. Gå på jagt i vores store udvalg af nye og brugte biler lige her:

1.

Har du økonomisk råderum til at finansiere udbetalingen til en helt ny bil?

 2.

Hvilke behov ønsker du, at din bil skal opfylde? Skal den fx benyttes til at pendle til og fra arbejde hver dag?

 3.

Hvilken sikkerhed ønsker du i din bil? Drømmer du om den økonomiske sikkerhed ved en fabriksgaranti, eller har du fokus på kvaliteten af bilens sikkerhedsudstyr?

Køb af ny bil

Her får du et udpluk af de fordele og ulemper, der medfølger når du køber en helt ny bil. Hos Via Biler er vi autoriseret bilforhandler af både Toyota, Ford, Volvo, Mazda og Suzuki.

Fabriksgaranti

Når du køber ny bil, medfølger en fabriksgaranti. Denne garanti betyder, at risikoen for uforudsete udgifter er minimal.

Sikker kørsel

Vil du ikke gå på kompromis med sikkerheden i din bil, bør du købe en helt ny bil, så du er garanteret det nyeste sikkerhedsudstyr.

Høj udbetaling

Ofte kræver helt nye biler en højere udbetaling end ved brugte biler.

Værditab

En ny bil taber hurtigt sin værdi i løbet af de første år. Så hvis du har planer om at sælge bilen videre, bør du overveje om det er bedre at købe en brugt bil. 


 

Køb af brugt bil

Hos Via Biler har vi et af Danmarks største brugtbilsudvalg, og så tilbyder vi altid en attraktiv brugtbilsrente. Se vores mange brugte biler her.

Billigere udbetaling

Det er noget nær umuligt at finde en ny bil til under 30.000 kr. Derimod kan du finde mange brugte biler i denne prisklasse.

Gratis ekstraudstyr

Med en brugt bil, slipper du for at investere ekstraudstyr, da du får bilens oprindelige udstyr med i pakken. Omvendt har du ikke selv mulighed for at vælge præcis det udstyr du ønsker.

Mindre værditab

En brugt bil taber ikke sin værdi lige så hurtigt som en ny bil. Hvis du har et stort kørselsbehov, er der dog en risiko for, at bilens vedligeholdelsesomkostninger gør, at det i sidste ende er dyrere at sidde i en brugt bil.

Uforudsete udgifter

Der er ikke nødvendigvis garanti på en brugt bil. Er du derfor så uheldig, at bilen går i stykker og skal til reparation, ender du med en stor uforudset udgift. Vi løser dette problem med vores Tryghedsgaranti.


 

Konklusion

Ønsker du at beholde din bil i flere år, og har du råd til udbetalingen, er en ny bil et oplagt valg. Med en ny bil undgår du uforudsete udgifter, og du har vished om, at bilens sikkerhed er i top. Hvis du derimod ikke har et stort kørselsbehov, og regner du med at sælge bilen videre efter et par år, så bør du købe en brugt bil.

Vi håber, at du er blevet klogere på, om det er en ny eller brugt bil, der er det rette valg for dig.