Find din nye brugte bil

Vi har 677 biler på lager


Din søgning gav 308 resultater

Brugte biler over hele landet

På denne side finder du vores markedsplads for brugte biler. Bilerne her på siden befinder sig i hele landet, så der er en stor sandsynlighed for at du finder din næste bil i nærheden af hvor du bor.

En bil der opfylder alle dine krav

Uanset om det er en stationcar, hatchback eller SUV du er på udkig efter, vil du helt sikkert kunne finde din fremtidige drømmebil til den helt rette pris blandt vores omfattende udvalg af brugte biler. I vores showrooms i Øst- og Midtjylland samt hovedstadsområdet finder du brugte biler fra de mest populære bilproducenter så som Toyota, BMW, Peugeot, Audi, med flere. At handle brugt er ikke blot moderne – det kan også betale sig. Udover at man selvfølgelig sparer en masse på at købe en brugt bil sammenlignet med at købe en ny bil, medfølger der ofte dyrt ekstraudstyr til din nye brugte bil som ikke har den største indflydelse på prisen.

Vi garanterer fuld tilfredshed

Vores kunders tryghed og tilfredshed er kardinalpunkter for os. Vi går meget op i, at vores produkter holder, hvad de lover. Når du køber en bil hos os frem for privat, skal du ikke bekymre dig om mistænkelige sælgere, opreklamerede blikdåser og bondefangeri. Vi garanterer, at den brugte bil, du køber hos os, har været gennem både mekanisk og kosmetisk eftersyn. Der er selvfølgelig altid mulighed for at komme ud og se og testkøre brugte biler fra vores udvalg for at mærke, om bilen passer til dine behov. Derudover sikrer vores Tryghedsgaranti ved køb af brugte biler 6 måneders garanti, og at der ikke er restgæld på din nye bil. Det vil sige: at købe en brugt bil hos Via Biler er næsten ligesom at købe en ny.

Finansiering af din nye bil

Vi ved at det er en svær beslutning at købe en ny bil. Der er et hav af overvejelse om blandt andet økonomi, drift, og service man som bilkøber gør sig. Vores forhandlere landet rundt sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig i mål med dit næste bilkøb. Uagtet om du er interesseret i en ny eller brugt bil, tilbyder vi altid attraktive finansieringsløsninger på din næste bil, med markedets bedste renter på billån. Vi skal nok sikre dig en aftale der passer til dit budget og dine behov.

Din lokale autoforhandler

En brugt bil fra Via Biler er en fordelagtig investering. Dyk ned i vores udvalg af brugte biler over hele landet hér, book en prøvetur hos en af vores lokale forhandlere, og find netop den bil der opfylder dine krav og ønsker.