Via Biler og Hertz Biludlejning i hele Danmark

Via Biler er glade for og stolte af at være en del af Hertz Biludlejning, som er verdens største biludlejningsselskab med over 8.500 udlejningskontorer fordelt i 150 lande.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan vi hjælpe dig i det meste af Danmark. Hos os kan du leje en bil for en dag eller en uge eller minilease personbiler, varevogne og minibusser. Vi tilpasser bil og lejeperiode til netop dine behov.

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre på din rejse i Valby, Vejle og Aarhus City og hos Via Biler i Aarhus Syd, Aarhus Nord, Skanderborg og i Silkeborg. Du vil også møde os i Aarhus og Billund Lufthavn.

Med en lejebil fra Hertz kan du komme til og fra de jyske lufthavne på kort tid. Vi er at finde centralt placeret i alle lufthavne, så du kun har få skridt fra ankomst- og afgangshallen til din lejebil.

Dags- og weekendleje

Skal du en smuttur på skiferie eller hjælpe din bedste ven med at flytte?

Hos Via Biler Hertz hjælper vi med en løsning, der er skræddersyet til dine behov. Du er sikret enkel, billig og ukompliceret billeje, samtidig med at du får glæde af vores store udvalg af lejebiler.

Hertz MiniLease

Når du minileaser, behøver du ikke at bekymre dig om opstartsgebyrer eller værditab.

Alt - på nær brændstof - er inkluderet, og du betaler kun en fast månedlig pris. Derfor kender du altid dine omkostninger og har ingen uforudsete udgifter.

Udlandsdansker

Når du er bosiddende uden for Danmark, kan du leje afgiftsfrie biler. Det vil sige, at du får en markant billigere billeje og et langt større udvalg af lejebiler at vælge imellem.

Som medlem af Hertz ClubDK har du fri kilometer, da vi ved, at du højst sandsynligt har behov for at køre meget.

Sikkerhed frem for alt

Vidste du, at du har mulighed for at udleje en Hertz-bil med vinterdæk i perioden 1. december til 1. april?