Drømmebil VIA demobil

Find din drømmebil i vores store lagersalg!

Med en demobil fra Via Biler får du let råd til drømmebilen - du får nemlig langt mere bil for færre penge. Lige nu har vi samlet alle vores demobiler i et stort lagersalg - og her får du besparelser, der er til at tage og føle på!

Vi står inde for hver og én af vores demobiler, og langt de fleste af dem har endnu fabriksgarantien i orden. Du får altså en næsten ny bil - bare billigere.

Vores udvalg af demobiler inkluderer både modeller fra Toyota, Ford, Volvo og andre populære bilmærker.

Se hele vores sommersalg af demobiler nedenfor - eller hop direkte til demobiler af dit favorit-bilmærke via knapperne herunder.

TOYOTA FORD MAZDA SUZUKI VOLVO

Billigt billån til demobil

Når du køber demobil hos Via Biler, får du ikke blot vores omfattende Tryghedsgaranti, men også en af markedets bedste renter på finansiering - uanset om du foretrækker fast eller variabel rente.

Demobiler Toyota

Demobiler Ford

Demobiler Volvo

Demobiler Suzuki


Interesseret i et bestemt bilmærke? Søg blandt alle vores brugte biler her.

Hvad er en demobil?

Når vi har købt stort ind - og vi mener rigtig stort ind - har vi muligheden for at tilbyde dig dét, vi kalder en demobil. En demobil har den dejlige duft af ny bil og er også meget tæt på at være ny - bare billigere.

Vores demobiler har typisk kørt mellem 6.000 og 16.000 km, og de er derfor knap nok kørt til. Og så kommer de med en besparelse, der kan betale en rejse for hele familien.

Typisk har vores demobiler kun været brugt til prøvekørsler i et af vores bilhuse, eller den kan have været lånt ud til en af vores værkstedskunder.

 

Vores demobiler er altid stort set som nye, og de har typisk kørt mindre end 10.000 km. Det giver dig en virkelig god bil til en særdeles attraktiv pris. Også demobiler bliver naturligvis leveret med vores Tryghedsgaranti, så du kan sove trygt.

Biler på vej ind

Vil du vide, hvilke demomodeller vi har på vej? Vi får hele tiden nye demobiler og lagerbiler til salg, så tag fat i din lokale Via Biler i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Brøndby, Valby, Vallensbæk eller på Amager, hvis du er interesseret i andre modeller.

Er din drømmebil ikke blandt vores demobiler?

Fortvivl ej! Måske kan du i stedet finde din favorit blandt vores store udvalg af brugte biler. Du kan se alle vores brugte biler online hjemme fra din stue, og med vores brugtbilsøgning kan du få vist lige netop dét udvalg, der passer dig bedst. Du kan eksempelvis sortere visningen på det mærke, du foretrækker, eller den Via Biler-afdeling, der ligger nærmest dig.


Har du en bil, som vi skal have i bytte? Læs mere om salg til Via Biler her.