Ny firmabil?

Kontakt leasingteamet

Ud fra din virksomheds behov rådgiver vi dig om, hvilken firmabil og leasingtype der passer til lige netop din virksomhed. Kontakt vores leasingteams i København eller Aarhus eller se hele vores dygtige team her, hvor du også finder kontaktoplysninger på vores erfarne Fleet Relation Managers, der altid står klar til en uformel snak om dine tanker om en ny firmabil.

 

 

Peter Monk
Direktør
Henrik Mandelbaum
Fleet Relation Manager, København
Ulrik Hedegaard
Fleet Relation Manager, Aarhus
Kasper Søgaard Skovsgaard
Fleet Relation Manager, Aarhus

Find din firmabil hos Via Biler

 

I Via Biler Erhverv samarbejder vi med alle de store leasingselskaber. Det betyder, at vi altid kan finde en løsning til dig, når du vil have en Ford, Renault, Toyota eller Dacia som firmabil. Uanset hvilken bil du vælger, får du suveræne køreegenskaber, intelligent teknologi og god komfort tilpasset dine behov.

 

Vi giver dig kompetent og uvildig rådgivning, når du skal træffe beslutninger om model og udstyr. Og så laver vi en fleksibel og specialudformet løsning – med det helt rigtige beskatningsgrundlag.

 

 

Leasing af firmabil

Hos Via Biler tilbyder vi erhvervsleasing af din firmabil, og vores dygtige rådgivere finder den optimale finansieringsløsning for lige netop din situation. Vores mål er at levere en firmabil, der lever op til dine krav, mål og ønsker. Derfor skræddersyer vi firmabiler med det udstyr, der passer til dine og virksomhedens behov.

 

En leasingaftale hos os tilpasses løbende din forretning. Eksempelvis holder vi øje med din aftale og kontakter dig, hvis vi mener, at den kan optimeres.

  Via Bilers 360°-løsning

  Med vores 360°-løsning kommer vi hele vejen rundt om din bil, når vi rådgiver dig og din virksomhed om dit bilkøb.

  Bilen
  Indretning
  Udstyr
  Finansiering
  Dekoration
  Forsikring
  Service

  Økonomisk frihed med leasing

  Fordelene er mange, når du vælger at lease din firmabil, men først og fremmest kan du med en leasingaftale få luft i økonomien. Leasing er for både offentlige og private virksomheder, uanset om virksomheden har behov for én firmabil eller en hel bilflåde.

  Når du vælger at lease, undgår du at binde likviditet i din virksomheds bilpark, og det er, uanset om du ønsker dig en specialbil, en sæsonbil, en eksklusiv bil eller noget helt fjerde. Det altafgørende er, at du finder den helt rette leasingløsning, så du får mest muligt ud af aftalen.

   Fordele ved firmaleasing

   • Fast månedlig leasingydelse
   • Ingen ekstraomkostninger ved operationel leasing
   • Fradrag på leasingydelsen og moms
   • 100% brugsret over bilen

   Find den rette leasingform til dig

   Operationel leasing - finansiering med alt

    

   I en operationel leasingaftale betaler du blot en fast månedlig ydelse, hvori der også er inkluderet tillægsydelser såsom service og vejhjælp. På den måde undgår du ekstra udgifter, da vi står for omkostningerne til service og vedligeholdelse i leasingperioden.

    

   Det mest bemærkelsesværdige ved operationel leasing er, at du efter endt leasingperiode afleverer bilen tilbage til os kvit og frit. Det betyder, at når din leasingperiode udløber, står du uden restværdi på din firmabil - den risiko tager vi.

   Finansiel leasing - finansiering af bilen

    

   Med en finansiel leasingaftale får du din firmabil finansieret, samtidig med at du har brugsretten over bilen i hele leasingperioden. I denne type leasingaftale står du selv for drift og vedligeholdelse af bilen – dog har du altid mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser.

    

   Når leasingaftalen udløber, skal du ud fra den restværdi, som blev aftalt ved indgåelsen af leasingaftalen, selv anvise en køber, som vil overtage bilen med dertilhørende restværdi.

   Er du i tvivl om, hvilken bilmodel der er den rette? Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende prøvetur!

   Bliv ringet op

   Kan vi hjælpe dig?

   Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.