Næsten nye biler hos Via Biler i Østjylland

Hos Via Biler har vi altid et stort udvalg af næsten nye biler, så du kan få meget mere bil for pengene. Udvalget består af en række af vores mest populære bilmærker såsom Toyota, Ford, Renault, Mazda, Suzuki m.fl.

Nedenfor kan du se vores udvalg af næsten nye biler samt demobiler fra alle vores østjyske afdelinger i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg.

   
I Aarhus har Via Biler hele tre afdelinger. I Aarhus Nord og Aarhus Syd er vi autoriseret Toyota-forhandler, hvorimod du i Aarhus Vest får en unik Ford-oplevelse i vores FordStore.

Oplev alle de næsten nye biler fra Via Biler i Aarhus lige her.

   
I Silkeborg har vi et stort udvalg af næsten nye biler. På Kejlstruphøjvej 2 sælger vi både Ford, Mazda & Suzuki. På Thrigesvej 1 ligger Via Bilers anden Silkeborg-afdeling, som er autoriseret forhandler af Toyota. 

Find din næsten nye drømmebil fra Silkeborg her.

   
Er du på jagt efter en næsten ny bil i Skanderborg? I Skanderborg står vores skarpe salgsteam klar til at hjælpe dig med at finde drømmebilen. Her er Via Biler autoriseret forhandler af Ford og har derfor et bredt Ford-modeludvalg.

Gå på jagt i vores næsten nye biler fra Skanderborg lige her.

Næsten nye biler i Aarhus

Næsten nye biler i Silkeborg

Næsten nye biler i Skanderborg

Hvad er en næsten ny bil?

En næsten ny bil dufter som en ny bil, og den er også meget tæt på at være ny - men den er bare meget billigere end en helt ny bil.

Vores næsten nye biler har normalt kørt mellem 6.000 og 16.000 km, og de er derfor knap nok kørt til. Og dertil kommer de med en besparelse, der kan betale en rejse for hele familien.

Udover vores næsten nye biler, kan du også gå på jagt blandet vores store udvalg af demobiler. En demobil har normalt kun været brugt til prøvekørsler eller den kan have været lånt ud til en af vores værkstedskunder.

 

Vores demobiler er praktisk talt som nye, og de har typisk kørt mindre end 10.000 km. Det giver dig en rigtig god bil til en ekstra skarp pris. Demobilerne bliver naturligvis også leveret med vores Tryghedsgaranti, så du kan sove trygt.

Biler på vej ind

Kunne du tænke dig, at vide mere om, hvilke næsten nye modeller vi har på vej? Vi får hele tiden nye demobiler og lagerbiler til salg, så tag fat i din lokale Via Biler, hvis du er interesseret i andre modeller.

Er din drømmebil ikke blandt vores næsten nye biler?

Fortvivl ikke! Gå derimod på jagt blandt vores store udvalg af brugte biler. Du kan altid se vores brugte biler online, og med vores brugtbilsøgning kan du få vist lige netop dét udvalg, der passer til dine behov. 


Har du en bil, som vi skal have i bytte? Læs mere om salg til Via Biler her.

Cookies er for hjemmesider, hvad benzin er for biler! Når du bruger siden, godkender du, at vi bruger cookies. Læs mere her.

OK