Via Bilers næsten nye biler på Sjælland

Hos Via Biler kan du altid finde et bredt udvalg af næsten nye biler, der endnu ikke har særlig mange kilometer på bagen. Vælger du en næsten ny bil, kan du være sikker på, at du får rigtig meget bil for pengene. Udvalget af næsten nye biler inkludere vores populære mærker som fx Toyota, Ford og Renault.

Nedenfor kan du gå på opdagelse i det store udvalg af næsten nye biler fra alle vores Sjællandske afdelinger i Valby, Brøndby og på Amager. 

Amager

På Amager har Via Biler to bilhuse. På Englandsvej 395 har du mulighed for få ekspertrådgivning om både nye og brugte Toyota. På Kirstinehøj 62 er vi derimod autoriseret Ford, Renault & Dacia forhandler.

Brøndby

I Brøndby finder du to Via Biler bilhuse, hvoraf det ene er vores imponerende Ford Erhvervscenter.  Lige ved siden af erhvervscentret finder du Via Biler Toyota. Her lover vi, at du finder en Toyota der matcher dine behov.

Valby

Er du på jagt efter en næsten ny bil i Valby? Så er det nu, du skal slå til. I Valby har vi to bilhuse, og her finder du stort set alt mellem himmel og jord. Her er vi nemlig eksperter i både Ford, Toyota, Renault og Dacia til dig.

Næsten nye biler på Amager

Næsten nye biler i Valby

Hvad er en næsten ny bil?

Hvis vi køber stort ind - og her snakker vi meget stort ind - så har vi mulighed for at tilbyde dig dét, vi har valgt at kalde en "næsten ny bil". En næsten ny bil har den samme gode duft af ny bil, og er også meget tæt på at være ny - den er bare meget billigere.

Vores næsten nye biler har typisk kørt omkring 6.000 og 16.000 km, og de er derfor næste ikke kørt til. Og så kommer de med en besparelse, der kan betale en rejse for hele familien.

Udover næsten nye biler kan du også opleve vores demobiler. En demobil er en bil, der kun har været brugt til prøvekørsler i et af vores bilhuse, eller også har den været lånt ud til en af vores værkstedskunder.

 

Vores demobiler er stort set som nye biler, og normalt har de kørt mindre end 10.000 km. Det giver dig en rigtig god bil til en særdeles skarp pris. Demobiler bliver naturligvis leveret med vores Tryghedsgaranti, så du kan sove trygt.

Biler på vej ind

Er du interesseret i at vide, hvilke næsten nye modeller vi har på vej? Vi får hele tiden nye demobiler og lagerbiler til salg, så tag fat i din lokale Via Biler forhandler, hvis du er interesseret i andre modeller.

Er din drømmebil ikke blandt vores næsten nye biler?

Bare rolig! Vi har et stort udvalg af brugte biler, som bare står og venter på en prøvetur. Du kan altid opleve vores brugtbilbilsudvalg online, og med vores smarte bilsøgning kan du få vist lige netop de biler, der passer til dine behov. God jagt!


Har du en bil, som vi skal have i bytte? Læs mere om salg til Via Biler her.