Service og reparation | Book værksted hos Via Biler

Via Bilers autoriserede værksteder

Værkstedsbooking

 

Hos Via Biler er din bil i trygge hænder, når den er til service på et af vores autoriserede værksteder. Vores specialuddannede teknikere og pladesmede bliver løbende videreuddannet og er eksperter inden for deres respektive bilmærke.

Vores autoriserede Toyota-, Ford-, Renault-, Dacia-, Lexus-, Volvo- og Fiat-værksteder har hjemme i Østjylland og Storkøbenhavn - men vi er altid tilgængelige online.

Book værksted online

Vi vil gerne gøre livet som bilejer så nemt som muligt for dig. Derfor kan du booke tid til service direkte i kalenderen hos dit lokale Via Biler-værksted - online lige når det passer dig. Book dit værksted i formularen herunder.

Har bilen fået buler?

Skal du have din bil repareret, er vi mere end klar til at hjælpe! Kontakt dit lokale Via Biler værksted for udbedring af skader.

 

Bestil tid på værkstedet

Hos Via Biler får du service i topklasse

Du er i trygge hænder, når du vælger Via Biler som dit autoriserede værksted. Hos Via Biler tager både teknikere og pladesmede løbende kurser og holder sig opdateret inden for de 7 mærker, vi repræsenterer.

 

 

Find dit lokale værksted

 

 

Derfor skal du vælge Via Biler

 

Når din bil er til service, anvender vi udelukkende kvalitetsreservedele. Du sikrer derved, at din bil bevarer sin fabriksgaranti, og at bilens sikkerhed og køreegenskaber ikke forringes.

Opdager vi noget, der bør udbedres i forbindelse med et serviceeftersyn, laver vi et overslag på prisen, inden vi påbegynder en reparation. Vi udbedrer dermed ikke noget, som vi ikke på forhånd har aftalt med dig.

Vi ved, hvor ubehagelige uforudsete værkstedsregninger kan være, og vi tilbyder dig derfor en attraktiv Via Biler Serviceaftale. For en fast månedlig ydelse er alt er inklusivt, og du skal ikke længere bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Det giver tryghed for dig og din bil.

Hos Via Biler har vi omtanke for miljøet. Vælger du os, kan du altså være sikker på, at vi arbejder miljøbevist med din bil. Læs mere om Via Bilers miljøpolitik her.

 

Læs meget mere om vores service til dig og din bil her:

Toyota Service

Ford Service

Renault Service

Dacia Service

Lexus Service

Volvo Service

Fiat Service

Få tryghed med en Via Biler Serviceaftale

 

Med en Via Biler Serviceaftale skal du ikke længere bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.

 

Kør sikkert - uanset årstid

 

Vi klarer dækskift for dig hurtigt, nemt og uden besvær, så du kan køre sikkert på vejene hele året rundt.

 

Trustpilot reviews