Indretning af varebiler

Indretning til professionelle - af professionelle

Kontakt os på telefon 87 47 11 80

Når din varebil skal være et effektivt værktøj i dit daglige arbejde, er det altafgørende, at den er indrettet optimalt – i forhold til lige præcis de opgaver, du oftest arbejder på.

Fra vores erhvervsafdeling i Aarhus V sørger vi selv for indretningen i stedet for at videregive opgaven til en tredjepart. På den måde er du sikker på at have vores kvalitetsstempel, og vi står inde for hver en skrue og møtrik i indretningsløsningen.

Ring til os på telefon 87 47 11 80 eller skriv via formularen og bliv kontaktet angående indretning af din varebil.

Inspiration til din varebilsindretning

Samarbejde med Danmarks bedste udbydere af varebilsindretning

Hos Via Biler samarbejder vi med Sortimo og Bott Danmark, når vi indretter vores varebilsprogram. Samarbejderne betyder, at vi kan levere markedet fedeste indretningsløsninger til vores kunder.

Uanset hvor din indretning kommer fra, garanterer vi løsningens kvalitet – så du nemmere kan håndtere dine arbejdsmaterialer, så du kan finde det værktøj, du skal bruge, og så din last – og dermed din og dine passagerers sikkerhed – sikres så godt som overhovedet muligt.

Meget mere end indretning

Der er mange muligheder, når du skal have din varebil indrettet: eksempelvis hylder, knage, skuffer, skabe og kroge. Indretning af din varebil er dog ikke bare skuffer og reoler i varerummet. Den mest optimale indretning har indbyggede løsninger, der gør din arbejdsdag nemmere og din transport langt mere overskuelig og struktureret. Den rette indretning øger produktiviteten og dermed økonomien – og ikke mindst giver den større tilfredshed for dig, dine medarbejdere og dine kunder.

Hos Via Biler gennemgår vores erhvervsrådgivere grundigt dine og din virksomheds behov, så vi sammen kan finde den bedste og mest effektive indretning af din nye varebil. Vi har det samlede overblik over alle de mulige løsninger på markedet og tilbyder dig professionel rådgivning.

Hør mere om indretning af varebil

Vil du høre mere om ny varebil og indretning hos Via Biler?

Ring på telefon 87 47 11 80 eller skriv til os via formularen herunder, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.