Dacia Bilforsikring

Når du køber en Dacia gennem Via Biler, tilbyder vi dig også den bedste bilforsikring, så du føler dig godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. Dacia Forsikring er et samarbejde mellem Dacia og If Skadeforsikring, der garanterer dig god dækning til en skarp pris.

Dacia Intro Kasko forsikring

Vælger du Intro Kasko, får du både ansvarsforsikring og kaskoforsikring til en lav intropris. Efter at introperioden er udløbet, bliver du tilbudt en helårlig Dacia Forsikring til en favorabel pris.

Vi lægger stor vægt på at sikre den høje kvalitet for din bil. Derfor tilbydes du, som en del af Intro Kasko, reparation med originale reservedele på et autoriseret Dacia-værksted, hvis uheldet skulle være ude.

Intro Super forsikring

Intro Super er en udvidet forsikringsmulighed. Med Intro Super får du ud over ansvarsforsikring og kaskoforsikring følgende unikke dækninger: Kasko Plus og Bil Super eller Leasing Super.

➤ Kasko Plus: Du er sikret ekstra tryghed bag rattet

➤ Bil Super: Du undgår uforudsete udgifter

➤ Leasing Super: Du undgår at miste din førstegangsydelse

Som en del af Intro Super henvises du ligeledes til et autoriseret Dacia-værksted, hvis du får en skade på din bil og skal have repareret bilen.


  

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste forsikring til din Dacia via Nordens førende skadeforsikringsselskab If. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.