Danmarks måske billigste finansiering

Bedre, billigere, brugt - til lav rente!

Er der familieforøgelse på vej? Bor du i byen og har brug for en mindre, by-venlig bil? Skal den gamle udskiftes med en mere brændstoføkonomisk af slagsen? Eller har du brug for bil nummer 2?

I vores store brugtbilsudvalg finder du alt fra rummelige SUV'er over praktiske familiebiler og smarte bybiler til innovative hybrider.

Når du køber brugt bil hos Via Biler, får du ikke blot vores omfattende Tryghedsgaranti, men også en af markedets bedste renter på billån - uanset om du foretrækker fast eller variabel rente.

Skal vi bytte?

Byt din brugte bil hos Via Biler

Godt nok har vi et af Danmarks største brugtbilsudvalg - men vi er altid interesseret i at udvide det med endnu flere biler.

Med over 35 års erfaring i den danske bilbranche kender vi biler, og vores bilrådgivere står klar til at give dig et godt tilbud, når du vil bytte din gamle bil til en ny - også en ny brugt.

Fast rente
4,29%*

Gælder alle brugte biler

Lån eks. 200.000 kr. over 7 år til 3.039 kr./md. Udb. (20,1%) 50.313 kr. Kontantpris 250.313 Kreditbeløb 200.000 kr. Saml. kreditomk. 56.026 kr. Debitorrente 34,29%. ÅOP 7,46%. Saml. tilbagebetaling 256.026 kr. Obl. kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling.


*Renten er gældende for kreditgodkendte kontrakter indgået til og med den 30. maj. Gælder kun for personbiler (hvide plader) og privatpersoner. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Finansieringen udbydes via Nordania Finans A/S.

Renten gælder kun i udvalgte bilhuse:

FordStore

Aarhus Vest

Ford

Skanderborg

Ford, Mazda og Suzuki

Silkeborg

Volvo

Vallensbæk

Har du spørgsmål til finansiering - eller har du fundet en bil, du gerne vil høre mere om?

Kontakt os her
  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.