Dacia Sandero

➤ Attraktivt design
God kørselskomfort
➤ Lavt brændstofforbrug
➤ God rummelighed

 


Karrosseri
Hatchback


HK
90-95


0-100 km/t (sek.)
11-14,6


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
A   A+

 


Km/l
16,7-20,8

Sandero har et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, og den rummelige kabine sikrer, at du kan have hele familien med. Der er kælet for detaljerne, og bilens intelligente teknologi sikrer god sikkerhed. Som ejer af en Sandero er du garanteret en pålidelig og robust bil.

Den nye Sandero Stepway

Sandero Stepway er som skabt til fremtiden. Den er designet til at klare krævende vejrforhold og klimatiske udfordringer. Det er en bil med en stærk personlighed, som med sit karakteristiske indvendige og udvendige design skiller sig ud fra mængden. Sandero Stepway udtrykker en homogen og markant stil.

Modellen har et faceliftet frontparti og helt specielle karaktertræk på karosseriet. Blandt andet har bilen 16" Flex-stålfælge, tågelygter, tofarvede tagbøjler og kofangere samt indfarvede elektriske sidespejle med varme som standardudstyr.

Ekstra frihøjde og god plads gør Stepway populær

Sandero Stepway er robust og driftsikker og med en ekstra frihøjde på fire centimeter, større hjulkasser og kraftige motorer opretholder den alle sine all-round egenskaber. I bilens kabine er der gode opbevaringsrum under instrumentbordet og i alle døre. Derudover er bilens bagagerum fleksibelt og har en rummelighed på 320 liter.

Beregn byttepris

Udvalgte varianter af Dacia Sandero

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
Streetway TCe 90HK Benzin A+ | 16,7 | 134 580 97.505 kr.
Stepway TCe 90HK Benzin A | 15,9 | 141 580 116.118 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.