Overskud via 360° rådgivning

Ny varebil? Med Via Bilers 360° rådgivning kommer vi hele vejen rundt om dit varebilskøb

Når du skal købe eller lease en ny varebil, er der et hav af forskellige muligheder inden for både finansiering, indretning, udstyr - og mere til. Med vores 360° rådgivning får du én færdig pakke, der matcher dine ønsker til din nye varebil. Vi sammensætter løsningen præcis efter dine behov og kommer hele vejen rundt i vores rådgivning - alle 360°.

Læs meget mere om, hvad vores 360° rådgivning indebærer for dig herunder.

Indretning

Din bil er dit vigtigste værktøj. Derfor skal den også være indrettet fuldstændig efter dine behov.

Vi er totalleverandør i alt udstyr til din varebil. Om du har brug for modulopbyggede reoler eller elektronisk kørebog - vi har det hele.

Udstyr

Din bil skal indeholde alt, hvad du har brug for i dit erhverv – men lad os gøre arbejdet!

Uanset hvilken type udstyr du har brug for, sørger vi for at give dig den rette vejledning samt specielle tilbud til lige præcis din situation. Vi er leveringsdygtige i alt lige fra flådestyring til læsseruller og meget mere.

Finansiering

Skal du købe eller lease? Og skal du gøre det finansielt eller operationelt?

De spørgsmål og mange flere har vi svarene på. Vi giver dig et tilbud på den bedst mulige finansiering for dig og din virksomhed.

Dekoration

Erhvervsbiler kører mange kilometer hver dag og ses af rigtig mange mennesker. Derfor giver en dekoration af bilen en stor og bred synlighed, som er værdifuld 24/7.

Lad din bil være din virksomheds reklamesøjle – og lad os klare det for dig. Vi sørger for logo, foliering, speciallakering og CVR-mærkning.

Forsikring

Som en del af vores 360°-løsning tilbyder vi en attraktiv forsikringsordning, der runder alle dine behov.

Fortæl os dine ønsker til en bilforsikring, og vi finder én, der passer præcis til dig og din bil. Er du i tvivl, står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning.

Service

Vi følger din bil hele vejen – også når den skal til service.

Som en del af 360°-løsningen kan du tilkøbe en lukrativ serviceaftale, der forudser alle bilens vedligeholdelsesomkostninger. Serviceaftalen indeholder alle serviceeftersyn, reparationer og udskiftninger af mekaniske dele på vores autoriserede værksteder.

Skal vi 360° rundt om købet af din nye varebil?

Kontakt os direkte på telefon 87 47 11 80 eller skriv til os via formularen herunder, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.