Brugte varebiler hos Via Biler

Mangler du og dit firma en brugt varebil? Hos Via Biler har vi altid et bredt udvalg af brugte varebiler på lager, og alle vores brugte varebiler er rummelige og funktionelle, så du altid er sikret en god køreoplevelse.

Som autoriseret forhandler er vores brugte varebiler primært af mærkerne Toyota og Ford. Begge mærker har vundet titlen som Årets varebil, og du er derfor garanteret effektivitet, komfort og gode køreegenskaber, når du køber brugt varebil hos os.

Opkøb af brugte varebiler – vi køber din brugte varebil

Har din virksomhed for mange biler i flåden? Vi er altid interesseret i at udvide vores udvalg med nye modeller og giver dig gerne et godt tilbud på din brugte varebil. Vi køber din brugte varebil, uanset om du skifter den ud med en anden af vores varebiler fra Toyota eller Ford, eller om du blot vil sælge din varebil og styrke din virksomheds likviditet.

Kontakt os og få en pris på din brugte varebil

For at vi kan give dig en korrekt vurdering af din varebil, har vi brug for at vide mere om eventuelle skader, mangler og varebilens generelle stand. Udfyld formularen nedenfor med informationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en snak om salget af din brugte varebil.

Vores aktuelle udvalg af brugte varebiler

Brugt varebil med økonomisk sikkerhed

Ud over en god varebilsmodel får du vores særlige Tryghedsgaranti, når du handler brugt varebil hos Via Biler.

Med vores Tryghedsgaranti er du sikker på, at din brugte varebil ser ud og kører næsten som ny. Vi garanterer endvidere, at der ikke er restgæld i varebilen, og samtidig får du brugtbilsgaranti de første 6 måneder. Med andre ord holder vores brugte varebiler, hvad de lover.

Vi hjælper dig til den rette beslutning

Der er mange muligheder at tage højde for, når du skal handle brugt varebil. Hvilke typer af opbevaring har du brug for? Hvilken type varer skal du transportere? Hvor meget skal du transportere ad gangen? Hvilken type motor foretrækker du? Vil du køre benzin, hybrid eller plug-in hybrid? Hvilken form for finansiering er bedst for din virksomhed? Hvordan skal varebilen reklamere for din virksomhed, når du kører på landevejene?

Vores erhvervsrådgivere hjælper dig med at vælge rigtigt og sørger for, at din brugte varebil passer til alle dine behov – både i forhold til finansiering, forsikring, indretning og dekoration.

Har du spørgsmål om brugte varebiler?

Om du vil købe eller sælge en brugt varebil, svarer vi på alle dine spørgsmål. Ring direkte på telefon 87 47 11 80, eller skriv til os via formularen herunder.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.